Connect with us

3ος Όμιλος

Σπουδαίο διπλό στην Καλαμάτα…

Published

on

Αποχαιρέτησε την υπόθεση τίτλος η Καλαμάτα μετά την ήττα που γνώρισε από τον Παναρκαδικό με 2-0. Αντίθετα, η ομάδα της Τρίπολης με αυτή τη νίκη βρίσκεται πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 23′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όμως η προσπάθεια του Σαλαπάτα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ψυχογιού. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν και καθάρισαν το ματς, χάρις στα γκολ των Τριμπόνια στο 40′ και του Μπίσια στο 44′. Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνουν το σκορ όταν σε προσπάθεια των Μέλλου, Αρδάμη και Κωτσίρα ο Πάππος είχε ‘όχι’. Στο 87′ ο Τσάτσος βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος (79′ Βασιλόπουλος), Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος, Κειτά (57′ Κουντάνης), Τσάτσος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Αργυρόπουλος (70′ Χαρίτος), Καλαντζής

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Τζήλος-Καλογιαννίδης): Ψυχογιός, Αρώνης, Μπουτάς, Μπισσιάς (64′ Βλαχοκυριάκος), Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος (70′ Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας (76 Μέλλος), Καδάς, Κώτσιρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply