Connect with us

3ος Όμιλος

Πανελευσινιακός – Βύζας 1-2

Published

on

Ίσως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει ο Βύζας Μεγάρων για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομαδα της Δυτικής Αττικής παίζοντας έξυπνα και έχοντας την τύχη με το μέρος της πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην Ελευσίνα στο τοπικό ντέρμπι, επικρατώντας στο 3′ των καθυστερήσεων με 2-1 του Πανελευσινιακού. Οι σταχυοφόροι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα παρότι είχαν την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να παραμείνουν τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναργειακό.

Στο α’ μέρος οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σιδέρη στο 19′. Με τη συμπλήρωση 45′ οι σταχυοφόροι ισοφάρισαν με προβολή του Δουκάκη, και είχαν την ευκαιρία στην επανάληψη με ορθολογικό παιχνίδι να πετύχουν την ανατροπή.

Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Βασίλη Στασινόπουλου αποτέλεσε δύσκολη λεία καθώς όχι μόνο δεν δέχτηκε τέρμα αλλά πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 91′ με τον Ανδριαννόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Οι Μεγαρίτες έχασαν στο 73′ μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-1, όταν το σουτ του Κολιόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Πουρή.
Διαιτητές: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Μπούμπας-Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πουρής, Στουρνάρας, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Εβερετ, Μαρής (67′ Κουσκουνάς), Δουκάκης, Μακρίδης, Φλίγγος, Γκέσιος (60′ Ευθυμιάδης), Δεινόπαπας (83′ Γκεμίσης)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεκανίδης, Αλεβίζος, Δημακάκος, Κολιόπουλος (79′ Διαμαντόπουλος), Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος (87′ Κουφής), Μητρόπουλος (72′ Ανδριανόπουλος), Σταθάκης, Βλάχος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply