Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη στο Κιβέρι για Ζακυνθιακό

Published

on

Σπουδαίο διπλό σημείωσε ο Ζακυνθικαός ξεφεύγοντας έξι βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη. Οι νησιώτες επικράτησαν στο Κιβέρι με 2-1 του τοπικού Ερμή πιστοποιώντας ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε καλή κατάσταση παρουσιάζοντας βελτίωση στο παιχνίδι τους με τις προσθήκες που έγιναν .

Από την άλλη, η ομάδα της Αργολίδας παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και θα προσπαθήσει στα επόμενα ματς να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί σε θέση ισχύος όσον αφορά την παραμονή.

Στο 15′ ο Σκοτζάι έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, με τον Φίλη στο 66′ να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι νησιώτες έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πέτυχαν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη στο 80′ με πέναλτι του Λιβέρη.
Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κορωνιός-Λιαμπότης (Αθηνών)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Σωτηρόπουλος, Ζίου, Ισούφι (86′ Κάπλατζής), Φίλης, Σελλής, Άνι, Καλυβόπουλος, Καλογιάννης, Βελονάκης (85′ Σβίγγος), Κακάβας, Κέλι

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Χαρακτινός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Τόγιας, Πέττας (75′ Κάρδαρης), Κωστάκης, Σούρμπης (85′ Καραμαλίκης), Μπαρμπαρούσης, Σκοζάι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply