Connect with us

3ος Όμιλος

Στραβοπάτησε ο Παναργειακός

Published

on

Δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου άφησε στην Τρίπολη ο Παναργειακός ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Παναρκαδικό. Το συγκρότημα του παρότι στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, ατύχησε στο 33′ όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πότσι για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καδά. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενούμενων θεωρώντας την απόφαση του διαιτητή τραβηγμένη. Παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα, με τον Μπελόν στο 58′ να ανοίγει λογαριασμό και να γράφει το 1-0. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα βγήκαν μπροστά για να φτάσουν στην ισοφάριση κάνοντας το 1-1 στο 71′ με τον Κώτσιρα. Η ομάδα της Τρίπολης ολοκλήρωσα με τη σειρά της τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπούτα στο 89′. 
Διαιτητές: Αλ. Δραγάτης, Δουλγεράκης-Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής)
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Τζήλος-Καραγιαννίδης): Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Μπίσσιας (74′ Πότια), Μπεντεβής, Κυριακόπουλος, Βλαχοκυριάκος (58′ Σταθουλόπουλος), Δήμος (83′ Χατζόπουλος), Κώτσιρας, Καδάς, Τριμπόνιας
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Καρακούτσης, Ρότα, Πεχλιβανόπουλος, Λίτσος (60′ Καλαγκάνης), Μπίρης, Λιόσης, Αγγελόπουλος (57′ Σίμωσης), Πότσι, Κατσικοκέρης, Μπελόν, Κοιλιάρας (78′ Πούτσι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply