Connect with us

3ος Όμιλος

Μεγάλο διπλό για την Αχαϊκη

Published

on

Σπουδαίας σημασίας νίκη σημείωσε η Αχαϊκή μέσα στο Κιβερί επικρατώντας του νεοφώτιστου Ερμή με 2-1, τον οποίο ξεπέρασε στην κατάταξη. Αμφότερες οι ομάδες παράμειναν κάτω από την διακεκαυμένη ζώνη ωστόσο έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα για να διεκδικήσουν την παραμονή. Οι κιτρινόμαυροι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ που σημείωσε μόλις στο 6′ ο Κακκαβάς, ανέβασαν σταδιακά την απόδοση φτάνοντας σε μια σημαντική ανατροπή. Στο 22′ το αυτογκόλ του Φίλη έφερε το ματς στα ίσια, με τον Αποσκίτη στο 62′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως η προσπάθεια του Κακκαβά σταταμάτησε στο δοκάρι.


ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος) : Κοζιώτης, Τζιέρης, Ισούφι, Φίλης, Σελλής, Κάπλατζης, Καλυβόπουλος, Καλογιάννης (67′ Σβίγγος), Βελονάκης (78′ Κέλι), Κακκάβας, Άνι (46′ λ.τρ. Ζαραφωνίτης)

ΑΧΑΪΚΗ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Ατματζίδης, Κωστής, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου, Αυγερινός (46′ Ντεντόπουλος), Κυριακόπουλος, Γιουβανέλης, Καρράς (60 Μητρόπουλος), Δημητρακόπουλος (75′ Αθανασόπουλος), Αποσκίτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply