Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Σίγουρα δεν υπάρχουν χειρότερα’

Published

on

Ο Α.Ο. Περιστερίου σ’ ένα ακόμα παιχνίδι απέδωσε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στο Φωστήρα Ηλιούπολης δεν μπόρεσε όμως να κερδίσει αφου τελικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες αλλά βασική αιτία ήταν η διαιτησία των κ.κ. Μπακογιάννη – Αργυρού κατά κύριο λόγο και Ελευθερίου. Σχετικά με αυτό το Δ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση :

« Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 2015. Κάποιοι ρομαντικοί μπολιασμένοι με τον αθλητισμό τον στηρίζουν ακόμη με πολλές θυσίες και έξοδα και θέλουν να το χαρούν. Δυστυχώς δεν μπορούν . Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι και τους γνωρίζουν όσοι ασχολούνται. Για το Περιστέρι η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός απαιτεί όμως σεβασμό μετά από τόση μεγάλη διαδρομή και προσφορά στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι έρχεται ένα διαιτητικό τρίο που με τις αποφάσεις του μονομερώς και συνεχώς εις βάρος μια ομάδος τινάζει το παιχνίδι στον αέρα. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι υπεύθυνοι γνωρίζουν τι έγινε στο παιχνίδι από τον νεαρό κύριο Μπακογιάννη και τους έμπειρους κ.κ. Αργυρό – Ελευθερίου. Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε. Δεν μας καλύπτει η δήλωση υψηλά ιστάμενου ότι δεν υπάρχουν διαιτητές και πρέπει να μάθουν σε τέτοια παιχνίδια. Αν θέλουν να γίνει αυτό να φτιάξουν πειραματικές ομάδες να τις χρηματοδοτούν οι ίδιοι και να κάνουν καθημερινά σεμινάρια, όχι να πληρώνουμε εμείς γι’ αυτό. Είναι ανεπίτρεπτο. Την στιγμή που έχει να δοθεί επιχορήγηση στα ερασιτεχνικά σωματεία δεν ξέρουμε κι εμείς πόσα χρόνια…

Ήταν μια διαιτητική παρωδία και καταστρατήγηση όλων των κανονισμών. Το Περιστέρι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία και ούτε πρόκειται να ξανά ασχοληθεί. Σε ήττες μας δώσαμε συγχαρητήρια γιατί μπορούν να γίνουν λάθη, φυσιολογικό είναι. Αλλά η κατάσταση να φτάσει σε τέτοιο σημείο δεν το περιμέναμε ποτέ. Ήταν για γέλια και για κλάματα μαζί. Σίγουρα δεν υπάρχουν χειρότερα; Συγχαρητήρια πολλά στους ποδοσφαιριστές μας που δεν αντέδρασαν και συμπεριφέρθηκαν κάτι παραπάνω από επαγγελματικά στις αποφάσεις κάποιου που έπαιζε μαζί τους , τους προκαλούσε και τους έσπαγε τα νεύρα. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της διοίκησης που είναι ότι « ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ». Τέλος ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΦΩΣΤΗΡΑ Ηλιούπολης για την ανταπόδοση της φιλοξενίας μας στο Περιστέρι. Ήταν άψογοι…»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply