Connect with us

stoplekto

Η κοπή της πίτας του ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου  αλλά και από  οργάνωσης, η ετήσια κοπή της πίτας του ΑΟ Κορυδαλλός. Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αγιουτάντης που τόνισε για την περαιτέρω ενδυνάμωση των ακαδημιών αλλά και ότι του χρόνου η διοίκηση θα βρει κι άλλους αθλητικούς χώρους για τις προπονήσεις των ακαδημιών καθώς βρίσκονται σε αυξητικές τάσεις. Τέλος ευχαρίστησε του γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην οικογένεια του ΑΟ Κορυδαλλός.

Στα πολιτιστικά πλαίσια ο ΑΟ Κορυδαλλός  βράβευσε  στη Unicef και τον προέδρο της  Λάμπρο Κανελλόπουλο για τι πλούσιο έργο της και την προσφορά της στα παιδιά. Ακολούθησε μέσα σε μία πραγματικά συγκινησιακή ατμόσφαιρα η βράβευση του τρις παραολυμπιονίκη και σημαιοφόρου της ελληνικής ομάδας στην Παραολυμπιάδα του 2012 στο Λονδίνο, στον άνθρωπο που έχει πάει σε 5 Παραολυμπιακούς αγώνες και κατέχει παγκόσμια ρεκόρ Χρήστου Ταμπαξή

Στη συνέχεια τιμήθηκε  ο  μεγάλος Πειραιώτης ποδοσφαιριστής και άνθρωποςο Γιάννης Μανδρέκας που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Τέλος βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο του ΑΟ Κορυδαλλός οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, Γιώργος Γουναρόπουλος, Μίλτος Σαχπατζίδης και από τους νεώτερους ο Χρήστος Μανουλίδης.

Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος  Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο αντιδήμαρχος  Κώστας Βράκας οι δημοτικοί σύμβουλοι . Παύλος Γερακάρης, Γιώργος Βιδάλης, Καίτη Κυλάκου, Γιώργος Δημόπουλος, Αλέξης Θανόπουλος και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Κορυδαλλού ο κ. Γιώργος Μακρινός. Ο βουλευτής  Γιάννης Τραγάκης.

Από την Ε.Π.Σ.Π. παραβρέθηκαν  οι Κ.  Χολέβας, Ι. Ποντίκης, Ι  Σταματάτος , Λ.  Κανδύλης. Ν. Παρασκευάκος Ακόμη  το παρών έδωσαν οι  πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας, και  Παννεαπολικού  Νίκος Καρβούνης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Προοδευτικής Αλέκος Λιθόπουλος και ο παλαίμαχος παίκτης της Προοδευτικής  Βασίλης Ξανθόπουλος.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι του sport fm Θανάσης Λαζαρίδης και Δημήτρης Μαχαίρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply