Connect with us

stoplekto

Κόβουν τις πίττες τους

Published

on

**Η Αναγέννηση Μοσχάτου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο στις 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου ( Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως )

*Η Ένωση Α.Α. Ρέντη κόβει την πίτα της αύριο στις 19.30 στο Δημαρχείο Ρέντη ( οδός Μπιχάκη)

*Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα του αύριο και ώρα 21.00 στο καφέ- ρέστοραν B&B του Βασίλη Ξανθόπουλου στην πλατεία Ελευθερίας την οποία θα συνδυάσει με μια όμορφη μουσική βραδιά . Η είσοδος με ποτό είναι  10 ευρώ.

*Το Σάββατο  και ώρα 19 :00 μ.μ. ο Ατρόμητος Πειραιά θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο club Seven ( Κάστορος 41 & Φωκίωνος , Λιμάνι Πειραιά ) .

Θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτυ και βραβεύσεις για τα παιδιά .

*Η ΑΕ Νίκαια ( όλα τα ποδοσφαιρικά της τμήματα) πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωση της το Σάββατο στο κέντρο διασκέδασης « Ο Μπάμπης» ( Αθανασίου Διάκου 78 στο Σχιστό Κορυδαλλού) με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα

*Οι παλαίμαχοι της Δόξας Πειραιά θα πραγματοποιήσουν τον ετήσιο χορό τους την προσεχή Κυριακή και ώρα 16.00 στο κοσμικό κέντρο « Κόντρα Τέμπο» ( Παπαναστασίου 114 Καστέλλα) και καλούν  τους φίλους τους να δώσουν το παρών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply