Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στάση Ηλιούπολη για την Αργυρούπολη

Published

on

Στην Ηλιούπολη η τοπική Διάνα πήρε βαθμό από τη πρωτοπόρο Αργυρούπολη, η οποία πλέον έχει συγκάτοικο στη κορυφή το Αιγάλεω με 45 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν περισσότερες ευκαιρίες με κυριότερη στο 32′, όταν ο Κοκκινέλης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μενούνου. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του νεαρού Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο γόνατο, μια εβδομάδα μετά τον επίσης σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Χιόνη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο. Ο 20χρονος δέχτηκε μαρκάρισμα από πίσω στο 43′ αποχωρώντας έτσι αναγκαστικά στο ημίχρονο και μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πολύμηνη απουσία όπως στη περίπτωση του νεαρού μπακ Χιόνη.

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Σάρρας, Παρασκευόπουλος, Νίκολι (46′ Μπελέρης), Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης (89′ Κουταλακίδης), Απέργης Ν. (70′ Σταθακόπουλος), Χατζηστεφάνου.

Αργυρούπολη (Β.Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Δρακοντίδης (89′ Κορκολής), Πάλογλου, Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής, Μένταυλος (42′ Στεφανιδάκης), Κοκκινέλης, Παπακωνσταντίνου (46′ λ.τρ. Γιαννίκος).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply