Connect with us

3ος Όμιλος

Άλωσαν το Λουτράκι οι ‘μαυραετοί’

Published

on

Με το διπλό απέδρασε από το Λουτράκι η Δόξα Νέας Μανολάδας καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του τοπικού ΑΟΛ. Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα εκμεταλλεύτηκε την ελαφρά υπεροχή που είχε στο α’ μέρος και κατάφερε να διατηρήσει τα ηνία του αγώνα μέχρι το τέλος. Αντίθετα, οι οράνιε δεν βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκαν δυο φορές για πέναλτι θεωρώντας ότι οι προσπάθειες των Σιώκου και Παπαναστασίου σταμάτησαν στα χέρια των αντίπαλων παικτών. Στο καθαρά αγωνιστικά κομμάτι, το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 45′ ο Γούρμος, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 64′ όμως η προσπάθεια του Χρυσαφίδη σταμάτησε στο δοκάρι 

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Νώτης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής (72′ Αμπαδιωτάκης), Σουσούνης, Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος, Ζερβός (61′ Δημάκης).

ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Αδαμόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος (70′ Αργυρόπουλος), Βάτσης (93′ Τριανταφύλλης), Πλαστουργός (87′ Αναγνωστόπουλος), Γούρμος, Κοτσόκολος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply