Connect with us

3ος Όμιλος

Πολύ σκληρός για να πεθάνει…1-1 ο Βύζας

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες εβδομάδες έδωσε ο Βύζας Μεγάρων ο οποίος απέσπασε πολύτιμο βαθμό στην Καλαμάτα από την ‘Μαύρη Θύελλα’. Το συγκρότημα του Βασίλη Στασινόπουλου στάθηκε αρκετά καλά στο ματς, παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί εάν ήταν πιο τυχερό θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Αντίθετα, οι ‘ασπρόμαυροι’ του Κώστα Αντωνίου παρότι είχαν ευκαιρίες δεν τελείωσαν το ματς με αποτέλεσμα να το πληρώσουν και να αποχαιρετήσουν την υπόθεση τίτλο. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 67′ αποβλήθηκε ο Νιφορόπουλος με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 85′ ήταν η σειρά του Κολιόπουλου από πλευράς γηπεδούχων να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 14′ οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ηλιόπουλου, με τον Κολιόπουλου στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ (1-1).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρια για να αποδράσουν με το διπλό, όταν ο Βασιλάκος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την άψογη σέντρα του Στρατάκη καθώς το σουτ που επιχείρησε ο πρώτος από πολύ κοντά πέρασε άουτ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Σταματίου): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος (86′ Τσιφλίδης), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Τσάτσος (72′ Κορκοντζέλος), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (65′ Ζαχαρόπουλος), Σκάρος, Καλαντζής

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος (69′ Κολιόπουλος), Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Παπαδόπουλος (87′ Αλεβίζος), Στρατάκης, Βλάχος (55′ Μητρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply