Connect with us

3ος Όμιλος

‘Δεν σέβονται τους κόπους μας’

Published

on

Πικρία κι απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΒ την επομένη της «λευκής» ισοπαλίας με το Ζακυνθιακό, όπου, όπως αποδεικνύεται και στο βίντεο αγώνα, είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Η «Μπάρτσα» για πολλοστή φορά φέτος πέφτει «θύμα» των διαιτητικών αποφάσεων και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το «σπίτι». Ένα πεντακάθαρο γκολ που δεν μέτρησε κι δύο περιπτώσεις πέναλτι, που ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια, ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για τους «πράσινους», καθώς κάποιοι δε σέβονται τους κόπους τους, όπως μας επεσήμαναν κι άνθρωποι της ομάδας.
Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Γιώργος Στράντζαλης στις δηλώσεις του δε μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια του, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου σ’ ένα πολύ άσχημο τερέν. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο επιβάλαμε πλήρως το ρυθμό μας και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι άδικο τέτοιες προσπάθειες να μην γίνονται σεβαστές από τους διαιτητές, γιατί θεωρώ ότι στο προχθεσινό παιχνίδι αδικηθήκαμε, τόσο στη φάση του γκολ του Ανδριέλου όσο και στις δυο περιπτώσεις πέναλτι. Άλλωστε είναι εμφανές από τα στιγμιότυπα του αγώνα, ότι έχουμε δίκιο”, μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στράντζαλης.

Επιστρέφει ο Γραμματικόπουλος
«Καζάνι» που βράζει, λοιπόν, θυμίζει η Βάρδα και άπαντες στην ομάδα αναζητούν τρόπους, ώστε να σταματήσει αυτή η εγκληματική συμπεριφορά, της οποίας τυγχάνει η ομάδα. Άλλωστε, ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς, με τον Ερμή Κιβερίου εκτός έδρας, όπου οι «πράσινοι» από την πλευρά τους είναι διατεθειμένοι να υπερβάλλουν και πάλι εαυτόν για τη νίκη, με την ευχή όμως ότι δε θα ξαναπέσουν… θύμα της διαιτησίας.

Olympiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply