Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…

Published

on

****Στην έκθεση της για τα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα Αετού Κορυδαλλού – ΑΠΟ Κερατσίνι η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά αναφέρει ότι 20 οπαδοί με διακριτικά της Προοδευτικής μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ξύλα , πέτρες και αιχμηρά αντικείμενα τραυματίζοντας τρεις ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου. Προχώρησε μάλιστα σε πέντε συλλήψεις . Από αυτούς οι τρεις παραπέμφθηκαν σε Δικαστήριο Ανηλίκων , ενώ οι δυο που ήταν να δικαστούν προχθές στο Αυτόφωρο πήραν αναβολή και η δίκη θα γίνει την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου την επόμενη μέρα της Καθαράς Δευτέρας…..

Η έκθεση της Αστυνομίας  διαβιβάστηκε στην ΕΠΟ , στον Αθλητικό και τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα , στην ΔΕΑΒ, ΓΓΑ, Εισαγγελία Πειραιά και φυσικά στην ΕΠΣ Πειραιά για τις περαιτέρω κινήσεις….

Υπάρχουν και αλληλομηνύσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών του Αετού και του Κερατσινίου, με την διαφορά ότι ακόμα και αν αποσυρθούν , στην περίπτωση του ενός ο οποίος είναι αστυνομικός , ενδέχεται η δίωξη να είναι αυτεπάγγελτη….
Πάμε τώρα στην πλευρά της Προοδευτικής . Οι παράγοντες της οποίας ισχυρίζονται ότι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια καταπολέμησης της βίας στους αγώνες τους . Τι μπορούν να κάνουν όμως όταν τα επεισόδια συμβαίνουν μακριά από το γήπεδο τους ; Υπάρχει ή όχι τελικά ευθύνη; ….

***Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 6μμ  στα γραφεία της ΕΠΣΠ θα πραγματοποιηθεί  των παρατηρητών αγώνων.Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη …

 

***Την προσεχή Κυριακή και ώρα 6μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του Παννεαπολικού…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply