Connect with us

stoplekto

Ποιο ντέρμπι;…ο Άγιος Θωμάς 5-0

Published

on

Σε απογευματινό περίπατο… μετέτρεψε το ντέρμπι  με τα Ιλίσια 2004 ο Άγιος Θωμάς μετά και το επιβλητικό 5-0 που σημείωσε  επί των αντιπάλων του που κατά τα φαινόμενα θα αναζητήσουν από Δευτέρα νέο τεχνικό καθώς  ο  Αργύρης Παπακώστας έθεσε στην διάθεση της διοίκησης την παραίτηση του.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν νωρίς όταν στο 3’ ο Ρέτσικα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χρυσίκου με την συνέχεια όμως να είναι εφιαλτική για την ομάδα τους.

Στο 8’ ο Αλικάι άνοιξε το σκορ με τον Αναστασάκη στο 33’ να διπλασιάζει τα τέρματα των νικητών. Στο  52’ ο Θύμιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0  και ο Ζαρκαδούλας Φ με εκτέλεση φάουλ  πραγματοποίησε το 4-0. Την χαριστική βολή έδωσε ξανά ο σκορερ του πρώτου τέρματος Αλικάι στο 74’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Στο 79’ ο ρέφερι Μπαϊρακτάρης Κ απέβαλε με δευτερη κίτρινη κάρτα τον Βαλσάμη και ένα λεπτό αργότερα ο Τσινιάς είχε προσπάθεια στο δοκάρι της εστίας του Ξενιτίδη.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Γεωργακόπουλος – Τσιλιπάνος

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: Χρυσίκος, Χασίτσας, Ζαρκαδούλας Φ., Γεωργιάδης, Θύμιος Γ. (78’ Ζαρκαδούλας Γ.), Σούφλας, Κατσαρός, Δάβαρης (63’ Θύμιος Δ.), Αλικάι, Τσινιάς, Αναστασάκης (67’ Παπανικολάου)

ΙΛΙΣΙΑ 2004: Ξενιτίδης, Βαλσάμης, Σόκλας (69’ Μαυρομιχάλης), Δασκαλόπουλος (61’ Μαυρίδης Κ.), Πελεκάνος, Παναγόπουλος, Σπυράκης, Γάτσιος, Ντούσκο, Ρέτσκα, Ρισβάς (28’ λ. τρ. Ορφανός)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply