Connect with us

stoplekto

Ματσάρα με νικητή τον Άφοβο

Published

on

Τον χαρακτήρα νικητή απέκτησε φέτος ο Άφοβος που επικράτησε δύσκολα με 4-3 του ΓΣ Καισαριανής. Η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου προηγήθηκε με 2-0 στο 25′, η ομάδα από τη Καισαριανή αντέδρασε πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή σε 3-2 αλλά ο Άφοβος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επικράτησε με το απίστευτο 4-3 εντός έδρας. Ο Σαλίτα άνοιξε το σκορ με σουτ στο 18′ και στο 23′ ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κωστάλα έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν μειώνοντας στο 34′ με σουτ του Κοκοσούλη και στο 41′ ισοφάρισαν σε 2-2 με προβολή του Χρυσοχόου. Στο 49′ ο Νάνος πέτυχε με σουτ την ολική ανατροπή αλλά οι κυανόλευκοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 3-3 στο 64′ με κεφαλιά του Χριστοφορίδη. Ο Ξούρας στο 79′ προειδοποίησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και στο 82′ ο ίδιος παίκτης με προβολή έπειτα από διπλή επέμβαση του Βασιλάκη έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του Άφοβου που παρέμεινε δύο πόντους πίσω από τη πρωτοπόρο Ειρήνη. Τέλος, παράπονα από τον διαιτητή Μαχαίρα είχαν και οι δύο ομάδες, με τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων, Θανάση Ψύλλια, να αποβάλλεται στο 87′ για έντονη διαμαρτυρία.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Χριστοδούλου, Νικολάου.

Άφοβος (Α.Πάσχος): Χρυσικός, Μυλωνάς, Σαλίτα, Ξούρας Γ., Χνάρης (74′ Γιαννακόπουλος), Γεωργιάδης, Καργιώτης, Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (87′ Τζωρτζάτος), Καρτσωνάκης (74′ Ζώης).

ΓΣ (Θ.Ψύλλιας): Βασιλάκης, Κετσές, Βενέτη, Καμπάκος (25′ Βουτυράς), Γάκης, Ζαγουράς (77′ Λυμπερόπουλος), Νάνος, Ντατσιονάκης, Χρυσοχόου, Κοκοσούλης (50′ Παριανός), Τζαβάρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply