Connect with us

3ος Όμιλος

Γκέλα στα Μέγαρα!

Published

on

Ο Παναργειακός ισοφαρίστηκε στο 94′ από το Βύζα, δίνοντας την ευκαιρία στον Πανελευσινιακό να τον πιάσει στην κορυφή!
Ήταν δεδομένο ότι το έργο του Παναργειακού στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων μόνο εύκολο δεν θα ήταν και αυτό διότι οι κιτρινόμαυροι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Το συγκρότημα του Βασίλη Στασινόπουλου πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας  καθώς δεν επέτρεψε στους ‘λύκους’ να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, και τον Παναργειακό πλέον να αποκτά συγκάτοικο στην κορυφή τον Πανελευσινιακό.
Μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, η ομάδα του Άργους ήταν εκείνη που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε πολύ νωρίς να πάρει τα ηνία του αγώνα. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Τιμόθεου Καββακά είχε την υπεροχή όμως δεν δημιούργησε την κλασσική ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο β’ μέρος, ο Βύζας βελτιώθηκε και η πίεση του αυξανοταν όσο περνούσε η ώρα. Με τη συμπλήρωση 94′ η χρυσή αλλαγή του Στασινόπουλου, Βλάχος, με ωραίο σουτ λύτρωσε την ομάδα του καθώς ισοφάρισε σε 1-1, κι ενώ στο 87′ είχε αποβληθεί ο Καββακάς για διαμαρτυρία στο διαιτητή. Ο ρέφερι Τζουανόπουλος απέβαλε λίγα λεπτά αργότερα και τον προπονητή του Βύζαντα Στασινόπουλου για τον ίδιο λογο.
Γκολ: 94′ Βλάχος με σουτ μέσα από την περιοχή – 6′ Κατσικοκέρης με σουτ
Αποβολές: 95′ Διαμαντόπουλος (δ.κ.)
Διαιτητές: Τζουανόπουλος, Γκαβέρας-Οικονόμου (Αχαϊας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Χουστουλάκυης, Κολιόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αλεβίζος, Βασιλάκος, Στρατάκης, Σελμανάι, Ανδριανόπουλος, Καραγκούνης (46′ Βλάχος), Σιδέρης (81′ Χατζημελετίδης)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καββακάς): Καρακούτσης, Λιόσης, Καλαγκάνης (63′ Λίτσος), Ρότα, Πότσι, Μπριλάκης, Κάπλατζης (55′ Μπελόν), Πεχλιβανόπουλος (77′ Πούτσης), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Σίμωσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply