Connect with us

3ος Όμιλος

Δήλωση αποχώρησης Καβακά

Published

on

Μετά την ισοπαλία που έφερε ο Παναργειακός μέσα στα Μέγαρα με 1-1, οι συνάδελφοι του  parapolitikaargolida.gr, επικοινώνησαν με τον προπονητή της ομάδας του Άργους, Τίμο Καβακά. Ο προπονητής των Λύκων εμφανώς στενοχωρημένος από την πορεία των πραγμάτων μας έκανε την ακόλουθη δήλωση που δεν στάθηκε στο σημερινό παιχνίδι αλλά στην απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Τίμου Καβακά στο parapolitikaargolida.gr :

 

Σεβόμενος πρώτα τον εαυτό μου, τους ποδοσφαιριστές μου, και τους συνεργάτες μου, που έχουμε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μέσα από δύσκολες συνθήκες , θεωρώ ότι τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ καλά.

 

Ασφαλώς, έχω και εγώ το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, για το καλό λοιπόν της ομάδας και μετά από ώριμη σκέψη, επικοινώνησα με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Κιμουλιάτη και τον πρόεδρο κ. Πιλιγκίκο και τους είπα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα που τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν πάει καλά. Επίσης τους ενημέρωσα ότι αύριο (Δευτέρα ) θα αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές μου , αφού θα είναι και η τελευταία μου προπόνηση στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση αλλά και ‘’ΑΥΤΟΝ’’ τον κόσμο που αγαπάει πραγματικά την ομάδα.

Πηγή: parapolitikaargolida.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply