Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…

Published

on

****Καλό θα είναι να κλείσει εδώ το θέμα της Προοδευτικής με την ΕΠΣ Πειραιά   και να βρεθεί λύση για το υπαρκτό πρόβλημα του ιστορικού συλλόγου. Με πράξεις και όχι με λόγια εντυπώσεων.

« Τα 70 άτομα που εμφανίστηκαν το καλοκαίρι να έλθουν να σώσουν την Προοδευτική » δήλωσε σε επικοινωνία του με τη στήλη ο πρώην παράγοντας της ομάδας Γιάννης Δρακωνάκης που καλεί την ΕΠΣΠ να μην ασχολείται με τν σύλλογο και να τον φέρνει αντιμέτωπο με τον κόσμο του. Όλο αυτό το διάστημα ακούγονται και γράφονται πολλά . Φτάσαμε στο σημείο  να γίνεται αντιπαράθεση  και να γράφονται « χοντρά » πράγματα μέσω του Facebook .Μέχρι και απειλές  Αν είναι δυνατόν. Ας βρεθεί άλλος τρόπος επικοινωνίας. Να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για να τα βρουν ….

***Καμία αλλαγή στην κορυφή των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας .Όλοι προχώρησαν με νίκες .  Αντίθετα στην «ουρά» γίνεται χαμός για τις θέσεις στα πλέι άουτ. ΑΟ Πειραιάς και ΑΕ Σαλαμίνας όσο περνάει ο καιρός τόσο εξανεμίζονται οι ελπίδες τους για παραμονή….

***Στη  Β’ Κατηγορία η Κύπρος Κορυδαλλού δεν φαίνεται να χάνει πλέον την άνοδο με τίποτα. Η προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης , του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών , δικαιώνεται….

***Στη Γ’ Κατηγορία η ΑΕ Νεάπολη κατά πρώτον λόγο  και ο ΑΟ Ζέας  κατά δεύτερο ,μόνο αν έλθουν τα πάνω- κάτω θα χάσουν την άνοδο . Από κει και πέρα γίνεται « μάχη»…

***Τέσσερα δοκάρια είχε ο Ήφαιστος στον αγώνα με την Θύελλα στο Μοσχάτο. Και έχασε το παιχνίδι , γιατί  στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ. Πάντως η ατυχία του συλλόγου φέτος είναι πρωτοφανής….

****Δεν αποβλήθηκε ο Ψυλλάκης  του Νέου Ικονίου όπως γράφτηκε στον αγώνα με την Κύπρο , αλλά ο Μπάλλας  των Κορυδαλλιωτών . Οι δυο  παίκτες αλληλοσπρώχτηκαν και την «πλήρωσε» ο τελευταίος που στη συγκεκριμένη φάση πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα . Κακή συνεννόηση στην επικοινωνία . Ζητάμε συγνώμη γι’ αυτό….

***Την  δήλωση του προπονητή της Ένωσης Καμινίων Θανάση Γεωργόπουλου σήμερα, αξίζει να την διαβάσετε . Δείχνει για το πώς πρέπει να βλέπουμε όλοι μας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο …

****Ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου θρηνεί τον χαμό ενός ποδοσφαιριστή της . Του Γιάννη Μανιεδάκη. Που χάθηκε πρόσφατα σε τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι . Ήταν μόλις 27 ετών . Τα θερμά της συλλυπητήρια απευθύνει η διοίκηση του συλλόγου  στην οικογένεια του άτυχου παλικαριού…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply