Connect with us

stoplekto

Παίρνει εξιτήριο ο Πούσι της ΑΕ Περάματος

Published

on

Εξιτήριο παίρνει σήμερα από την Νευροχειρουργική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου ,ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Περάματος Γιόχαν Πούσι , ο οποίος τραυματίστηκε στον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας με τον Άρη Αμφιάλης και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, ο νεαρός ήταν τυχερός στην ατυχία του, γιατί το χτύπημά του ήταν αρκετά ισχυρό( ως σύγκρουση με 100 χιλιόμετρα την ώρα σε τοίχο το παρομοίασαν!!!).

Και ενώ συνέβησαν αυτά , το γεγονός του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας , Δημήτρη Πρέκα , ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία για το σύλλογο. Η οικογένεια της Α.Ε. Περάματος εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή της

Να σημειωθεί ότι και ο νεοαποκτηθείς Έλις Κολέζι την περασμένη εβδομάδα , έπεσε θύμα τροχαίου και έσπασε τον πήχη του αριστερού χεριού και αγωνίστηκε στο β´ μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα , με ειδική επίδεση…..

Παράλληλα προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Παπαδόπουλος και Αλμπάνης και υποβάλλονται σε εντατική θεραπευτικής αγωγή για να είναι έτοιμοι για τον  αγώνα με την Δραπετσώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply