Connect with us

3ος Όμιλος

Φωτόπουλος: Εμπιστοσύνη στην ομάδα

Μένουν Γραμματικόπουλος, Σαραντόπουλος

Published

on

Την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα» είχε το απόγευμα της Τρίτης ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ηλία Φωτόπουλος.

Ο κ. Φωτόπουλος, όντας γέννημα- θρέμμα Βαρδαίος, ήταν πάντα κοντά στον ΠΑΟΒ και παρακολουθούσε στενά την πορεία του, ενώ ήταν και προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου. Στις πρώτες του μάλιστα δηλώσεις ήταν λακωνικός: «Ανέλαβα σε μια δύσκολη καμπή. Έχω όμως εμπιστοσύνη σ’ αυτή την ομάδα και το λέω με κάθε ειλικρίνεια».
Με τον Ηλ. Φωτόπουλο, λοιπόν, στην τεχνική τους ηγεσία οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα στο Κιβέρι και να διεκδικήσουν το Σάββατο τη νίκη στην έδρα τους απέναντι στον πρωτοπόρο κι ισχυρό Πανελευσινιακό.

Μένουν Γραμματικόπουλος, Σαραντόπουλος
Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Νίκος Φλίγκος, ενώ παραμένουν τελικά στις τάξεις της «Μπάρτσα» οι Γραμματικόπουλος και Σαραντόπουλος, στους οποίους η διοίκηση είχε ανακοινώσει την Δευτέρα την λύση της συνεργασίας αλλά τελικά αποφάσισε οι παίκτες να μείνουν.
Μάλιστα για την περίπτωση του Γραμματικόπουλου η διοίκηση εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση: «Μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή μας Γ. Γραμματικόπουλου, κρίθηκε σκόπιμη από το ΔΣ της ομάδας μας η συνέχιση της συνεργασίας μας μαζί του ως ένδειξη καλής πίστης εκατέρωθεν. Όλοι μαζί, παίκτες και διοίκηση, εργαζόμαστε με κοινό στόχο το καλύτερο δυνατό για το σύλλογό μας, προσπερνώντας αντιδικίες και μνησικακίες, ως οφείλουμε σε μια κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο οποίο φιλοδοξούμε να συνεχίσει επάξια η ομάδα μας».

Πηγή: olympiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply