Connect with us

stoplekto

Ικανοποίηση στον ΑΟ Ζέας

Published

on

Πολύ καλό είναι το κλίμα  στον ΑΟ Ζέας , μετά τη νίκη στον  Κορυδαλλό επί του ισχυρού Δία  , ένα αποτέλεσμα που εδραίωσε την ομάδα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Σχετικά ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Παπαϊωάννου δήλωσε στη στήλη: « Η διοίκηση φρόντισε να ενισχυθεί σημαντικά το ρόστερ τη χειμερινή περίοδο. Στον πρώτο γύρο δυσκολευόμασταν να συμπληρώσουμε δεκαοκτάδα και τώρα αφήνουμε και παίκτες εκτός αποστολής. Κάναμε μια σπουδαία νίκη την Κυριακή με έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε και πλέον συνεχίζουμε με αισιοδοξία ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μοναδικός απών στο ματς με τον Δία ήταν ο Κουτσουράκης, ο οποίος είχε ένα μικρό ατύχημα με την μηχανή του και από χθες έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Επίσης επιστρέφει ο Κηπουρός που αναμένεται να βοηθήσει από δω και πέρα στην προσπάθεια της ομάδας.

*Την πίτα του έκοψε ΑΟ Ζεας  στην ”Πίτα του Παππού” στην Κατεχάκη, ιδιοκτησίας του πρώτου σκόρερ της ομάδας  Σωτήρη Αλιάγα. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Στεφανίδης και ο πατέρας των αδελφών Σακελλαρίου που κέρδισαν το φλουρί. Από την εκδήλωση δεν μπορούσε φυσικά να λείπει ο πρώην πρόεδρος της Ζέας Μάκης Χαρμπής, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply