Connect with us

3ος Όμιλος

Σφράγισε την παραμονή ο ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Το ραντεβού με την Γ΄Εθνική ανανέωσε σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Λουτράκι που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Μανδραϊκού ο οποίος θα πρέπει να σχεδιάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα της Δυτικής Αττικής στην Α’ ΕΠΣΔΑ. Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το πέναλτι που σημείωσε ο Τσάλμας, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη. Στο 26′ ο Σπέτσι ισοφάρισε σε 1-1, με τον Νώτη στο 78′ να δίνει το προβάδισμα στο Λουτράκι με ωραία κεφαλιά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε 7′ αργότερα ο Χατζηστάμου με ωραίο πλασέ. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χρυσαφίδη

Διαιτητές: Χαλδαίος, Δεληθοδωρής-Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Ρόππας, Ιατρού, Ερέκι, Κρητικός, Μηλιώνης, Αγκόλι, Καμπάσης, Αμντουραχμάνι (56′ Σερέπας), Μπεγλεκτσής (75′ Σιγάλας), Ζαχαράτος, Τσαλμάς.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Νώτης, Παπαναστασίου, Σπέτσης, Μαυρέλης, Τσώκος (64′ Διαμαντόπουλος), Παπουτσής, Σουσούνης (74′ Ζερβός), Χρυσαφίδης, Σιώκος, Χατζηστάμου (88′ Σπανίδης).

*Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Γλιστρούσε πολύ το χορτάρι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply