Connect with us

stoplekto

Εύκολα η Άμιλλα Περιστερίου

Published

on

Ωραίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες έγινε σήμερα στη Χρυσούπολη όπου η Άμιλλα Περιστερίου επικράτησε με 3-1 της Κηπούπολης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με σουτ εκτός περιοχής του Ψωμοζήτη ενώ στις καθυστερήσεις ο Κακαράκης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Δούμας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παπαχριστόπουλου και το 1-0 παρέμεινε. Οι κυανέρυθροι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 52′ ο Συμεωνίδης σκόραρε τελικά εκείνος από την άσπρη βούλα για το 2-0, παράβαση που καταλόγισε ο ρέφερι Μπαϊρακτάρης για χέρι του Δαβίλα. Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Φιλίππου σε 2-1 αλλά στο 87′ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μηλιό. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 90′ με πλασέ του Κακαράκη. Έτσι, πέμπτη πλέον είναι η Άμιλλα με 35 πόντους ενώ ουραγός 12 βαθμούς έμεινε η Κηπούπολη.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Κατοίκος, Τσολακίδης.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Κανέλλος, Καλίκας, Συμεωνίδης, Κ. Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας, Κακαράκης, Ψωμοζήτης (77′ Μέμι), Καζακόπουλος (60′ Μακρής), Π. Ασημακόπουλος, Δέγλερης.

Κηπούπολη (Κώστας Ζαμπέτας): Παπαχριστόπουλος, Πολυζωγόπουλος (30′ Κουλιάς), Λουρμπάκος, Μήλιος, Βλάσης (65′ Παρασκευόπουλος), Κολιτσόπουλος (30′ Δαβίλας), Νομικός, Μακρής, Κοντογιαννόπουλος, Κέρμαλης, Φιλίππου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply