Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ήταν όλοι εκεί – Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον Κώστα Κοντομανώλη..

Published

on

Αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν στο γήπεδο Π. Σαλπέας (Σχιστό) στο φιλικό των βετεράνων του Ολυμπιακού με τον Άρη Αμφιάλης 4-0 και απόλαυσαν ποδοσφαιριστές μεγάλου βεληνεκούς που έχουν κάνει λαμπρή καριέρα τόσο στην Ελλάδα με την συμμετοχή τους στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά ονόματα όπως είναι οι Μουκέας, Ξανθόπουλος, Κοκολάκης, Βαμβακούλας, Μπονόβας, Καρασσαβίδης, Κοβάσεβιτς, Προτάσοφ, Γιαννακόπουλος, Γκόγκιτς, Τσιαντάκης, Κτενάς, Γλύκας, Καλύκας, Μπαρμπαρής, Ασπρογέρακας. Πουρσανίδης, Βαίτσης και όλα τα λαμπρά αστέρια που έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμα ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έγινε για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΩΛΗ (ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους του Ολυμπιακού) που μετά από ένα τροχαίο ατύχημα δίνει πλέον τον αγώνα του για να ξανακερδίσει τη ζωή του.

Οσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν όμορφο θέαμα.

Την ομάδα του Άρη Αμφιάλης θα ενισχύσουν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ Κερατσινίου όπως και από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά.

***Παραβρέθηκε ο πρόεδος των παλαιμάχων Νέας Περάμου Ανδρέας Γραμματικός ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο Σταύρος Μπάκας,ο Κανέλλος Τσίρμπας, η Λέλα Αθανασοπούλου,ο κ.Παπανικολάου κ.α

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου πιστοί στην φιλανθρωπική τους δράση έδωσαν το παρόν στο μάτς με τον πρόεδρο Ανδρέα Γραμματικό για την ενίσχυση του στον εν λόγω ποδοσφαιριστή που τυγχάνει και μέλος του Δ.Σ και ευχαριστεί τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά Νίκο Σιδηρόπουλο καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Πειραιά για την δυνατότητα που του δείνουν να προσφέρει και τις υπηρεσίες του στον Πειραιά.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

***Εκδρομή ετοιμάζουν στην Κωνσταντινούπολη και φιλικό αγώνα με την Μπεσίκτας η ομάδα Παλαιμάχων της Νέας Περάμου στις 19-25 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6972200421.

Επιμέλεια:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply