Connect with us

3ος Όμιλος

Ψιμουλάκης: Οι παίκτες μου είναι μάγκες!

Published

on

Για τους περισσότερους αυτό που κατάφερε ο Πανελευσινιακός, δηλαδή να καλύψει τη διαφορά των πέντε βαθμών και να περάσει στην κορυφή της κατάταξης οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ήταν ένας άθλος. Για τον τεχνικό της ιστορικής ομάδας, Σταύρο Ψιμουλάκη, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο. Αυτό μπορεί να αντιληφθεί κανείς στις δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ο οποίος  χαρακτήρισε ‘μάγκες τους ποδοσφαιριστές του, προσθέτοντας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η ομάδα του να δώσει εκ νέου χαρά στον κόσμο του συλλόγου’. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τηρώντας την υπόσχεση μας για νίκη στο Άργος την αφιερώνουμε στη μνήμη του πιστού φίλου και φιλάθλου μας, κ. Γιώργου Γιαλιά (πατέρας του προέδρου) που έφυγε προσφάτως από κοντά μας.

Η νίκη αυτή μας έβαλε στις ράγες που θα μας πάει τρένο στο στόχο μας (Football League). Μετά το παιχνίδι με το Βύζαντα εντός όλοι πέταξαν λευκή πετσέτα. Άρχισε δικαίως οι πάντες να αμφισβητούν και να μηδενίζουν τα πάντα. Η ψαλίδα είχε μεγαλώσει στο -5 και την ομάδα την περίμενε πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγωνιστικό. Κλήθηκα να βοηθήσω όπως και πέρυσι (η ομάδα μου έκανε μόνο νίκες με την παρουσία μου, όμως δεν επετεύχθη ο στόχος της ανόδου), και να εξαλείψω τους μηδενιστές και τους αμφισβητίες. (Οι παίκτες μου απέδειξαν ότι έχουν ‘μπιμπ’ και ότι μπορούν να κάνουν το απόλυτο δηλαδή 15*3=45, ούτως ώστε να καλύψουμε τη χασούρα του α’ γύρου που χάσαμε 14 βαθμούς). Χάρηκα περισσότερο από όλους όταν είδα αυτούς που πραγματικά ματώνουν (προεδρείο και Δ.Σ.), με ένα πλατύ χαμόγελο. Αυτό το είχαν χάσει από τα περσινά παθήματα και το κουβαλούσαν προίκα μέχρι πρόσφατα. Οι παίκτες μου όμως είναι μάγκες και θα τους δικαιώσουν όλους. Μένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές (πέντε εκτός τρεις εντός) και πάμε για το απόλυτο, έτσι για να μην κάνουν και κάποιοι παράξενα όνειρα. Η ομάδα αυτή έχει τα πάντα. Έχει μέταλλο, ψυχή τσαμπουκά, τακτική και τεράστια ποιότητα παικτών. Έχει κόσμο πιστό αλλα πικραμένο (προσδοκώ όλους αυτούς στο τέλος ότι θα τους δώσουμε χαρά. Να είναι σίγουροι ότι θα το κάνουμε). Τα μπράβο ανήκουν στα παιδιά που πίστεψαν στις δυνατότητες τους και στους πιστούς οπαδούς μας που μας ακολουθούν παντού. Χάρηκα όταν τελειώνοντας το ματς ξύπνησαν μνήμες απο τα παλιά. Όλο το γονίδιο του Πανελευσινιακού, όλοι αυτοί που έχουν γράψει την ιστορία του παλιοί και νέοι έκαναν σαν μικρά παιδιά. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Μουράτης, Αδάμ, Μπακαλούμης, Κάπουας, Καλιτζάκης κλπ) παράγοντες (Πέγκος Λάμπρος, Αργύρης Οικονόμου, Κριεκούκης, Καράκος, Μελέτης Κανάκης, Αδάμ Νίκος) και όλοι αυτοί που έχουν συνεισφέρει ο καθένας με το δικό του τρόπο για να γράψουν την ιστορία αυτού του συλλόγου χάρηκαν προσδοκώντας για ένα καλύτερο αύριο για το σωματείο. Είναι μεγάλη οικογένεια ο Πανελευσινιακός και όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να ανασυγκροτηθεί σωστά για ένα καλύτερο αύριο (Έχει δυο τεράστιους οικονομικά παράγοντες που πρέπει να τους κρατήσει και να τους στηρίξει ο καθένας με το τρόπο του ώστε να παραμείνουν για χρόνια στην ομάδα που όλοι αγαπάμε).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply