Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αίας Παραλίας: « Απαιτούμε σεβασμό στην ιστορία μας »

Published

on

Από τη διοίκηση του ΑΟ Αίας Παραλίας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

« Το σωματείο μας θεωρείο υποχρέωση του να απαντήσει σε κακόβουλα, σχόλια και φήμες περί μη εμπιστοσύνης στην ΕΠΣΔΑ και τους διαιτητές .

Για την αποκατάσταση της αλήθεια και του κύρους μας δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Ο ΑΟ Αίας από της ιδρύσεως του σέβεται και εκτιμά θεσμού , όπως η Ένωση , οι διαιτητές , οι παρατηρητές και τα αντίπαλα σωματεία. Πάντα διδάσκουμε στους αθλητές μας , ακόμα και στους φιλάθλους μας το αθλητικό ιδεώδες. Γι’ αυτό και ποτέ δεν υπήρξε σωματείο , που να εκφράσει παράπονα για τη φιλοξενία μας. Αντιθέτως, ακόμα και σήμερα που είμαστε σε δυσχερή βαθμολογική κατάσταση, δεχόμαστε τα συγχαρητήρια όλων . Και να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον .

Δεν μπορούμε όμως, και δεν μας επιτρέπεται , να μην αντιδρούμε σε σφαγιαστικές και ντροπιαστικές διαιτησίες , που σκοπό έχουν να βλάψουν τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών , την υγεία παραγόντων  και προπονητών . Σ’ αυτό να είστε όλοι σίγουροι , ότι θα μας βρουν απέναντι τους.

Απαιτούμε σεβασμό στην προσπάθεια και στην ιστορία μας . Ζητάμε ίση μεταχείριση από τους διαιτητές και να είναι σίγουροι , ότι ξέρουμε να αναγνωρίσουμε το ανθρώπινο λάθος.

Κατά γενική ομολογία η Ένωση μας διαθέτει άξιους και ικανούς διαιτητές. Δυστυχώς, όμως υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες  περιπτώσεις  που μόνο ζημιά  προκαλούν και καλό θα είναι για όλους μας , η Αρχιδιαιτητής και η Επιτροπή  Διαιτησίας να τους απομακρύνουν.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply