Connect with us

3ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη στο Λουτράκι για Παναρκαδικό

Published

on

Ούτε ο ΑΟ Λουτράκι μπόρεσε να βάλει φρένο στην καταπληκτική πορεία του Παναρκαδικού. Η ομάδα της Τρίπολης επικρατησε με 3-1 δίνοντας συνέχεια στα θετικό σερί που τρέχουν από την 14η αγωνιστική. Το συγκρότημα των Τζήλου και Καλογιαννίδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την εις βάρους τους κατάσταση και να πάρει ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Παράλληλα το σωματείο από την Τρίπολη παρέμεινε αήττητο για 8ο συνεχόμενο ματς. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής των οράνιε και κατάφεραν εν τελει να αποδράσουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα. Πλέον ο Παναρκαδικός έφτασε στην 6η θέση την Δόξα Ν. Μανολάδας και απ’ ότι φαίνεται η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στην Γ’ Εθνική.

Στο 4′ ο Χρυσαφίδης έγραψε το 1-0, με τον Δήμο στο 39′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 42′ ο Κώτσιρας έκανε το 2-1, με τον ίδιο ποδοσφαιρσιτή στο 81′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1. 

 

Διαιτητές: Μανιώτης, Γουργιώτης-Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλιακμάνης, Νώτης, Γκαρμίρης (57′ Κόσκος), Σουσούνης, Μαυρέλης (79′ Αμπαδιωτάκης), Τσώκος, Παπουτσής, Χατζηστάμου, Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος, Ζερβός

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Τζήλος-Καλογιαννίδης): Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπίσιας (90′ Βλαχοκυριάκος), Σταθουλόπουλος (75′ Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας (70′ Μέλλος), Καδάς, Κώτσιρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply