Connect with us

3ος Όμιλος

Παλεύει το όνειρο ο Αιολικός

Published

on

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την διεκδίκηση της ανόδου έμεινε ο Αιολικός που επικράτησε με 2-1 του Βύζαντα Μεγάρων και παρέμεινε στην 3η θέση. Αντίθετα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θα επιδιώξουν τις επόμενες αγωνιστικές να κερδίσουν την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Ζαγοριανό (4′,12′) που βρήκε διχτυα δυο φορές, ενώ στο 76′ ακυρώθηκε γκολ του Πασαλίδη μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήγαν να επαναλάβουν ότι είχαν κάνει στο ματς με την Μανολάδα αφού στο 85′ ο Σιδέρης μείωσε σε 2-1, ενώ στο 88′ ο Σελμενάι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2 καθώς η προβολή του πέρασε δίπλα από το δοκάρι

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Λεοντακιανάκος-Μπατζιόπουλος (Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Μάππας, Παπαζούδης, Μαγγανάς, Μπακάλης, Λένγκα, Σπανός, Γάλας, Μίχος, Ζαγοριανός (60′ Πασαλίδης), Μανουσάκης (79′ Μιχαλάκης), Τόρες (65′ Καλαμιώτης)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Κανίδης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος (18′ Αλεβίζος), Κορομηλάς, Σιδέρης, Ανδριόπουλος (62′ Κολιόπουλος), Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος (58′ Σελμανάι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply