Connect with us

stoplekto

Νέοι Δραπετσώνας – ΑΟ Πειραιάς 3-1

Published

on

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχαν οι Νέοι Δραπετσώνας επί του ΑΟ Πειραιά και βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Οι Καμινιώτες ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 12’ με τον Σεϊτανίδη ενώ στο 20’ είχαν δοκάρι  με τον Καλαγκιά .

Οι Νέοι ισοφάρισαν σε 1-1  στο 26’ με τον Δήμο ενώ στο 76’ ο Μπάκας στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

Στο 71’ ο ΑΟ Πειραιάς σκόραρε με τον Αθανασίου αλλά το γκολ   ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Θεολογίτη παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων .

Αμέσως μετά ( 72’) ο Φίτσο πέτυχε δεύτερο γκολ για τους Δραπετσωνίτες  και η οργή των παικτών του  ΑΟ Πειραιά  έφτασε στο υπέρτατο σημείο. Έτρεξαν να διαμαρτυρηθούν στον βοηθό με αποτέλεσμα να αποβληθούν από την διαιτητή Ελένη Λαμπαδαρίου οι Ουσταμπασίδης Κ. και Πατσός.

Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Αντώνη Ερρίκου σημείωσε  και πάλι ο Δήμος στο 90’.

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Ζερβάκος , Παπαϊωάννου, Τσελέπης Α,.( 55’ Βέρας) Αργυρόπουλος, Φίτσο, Τζουμανάι, Ικονόμη, Κωνστάντης,( 46’ Κατρακύλας), Δήμος, Καππούς, ( 71’Τσελέπης Σ.) Κουκουλάς

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρομπούλης, Πατσός, Διαμάντης, Ηλιάδης, Μπάκας(89’ Νίκου), Φωτουλάκης, Καλαγκιάς, Μεταλληνός( 70’ Αθανασίου) Σεϊτανίδης, Ουσταμπασίδης Κ., Μανιάτης ( 53’ Πετρόχειλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply