Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Προπονητών

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. , η  Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ) ( υπογράφουν ο πρόεδρος Ηλίας Λογαράς και ο  Γενικός  Γραμματέας  Ευάγγελος Πρόκος ) ενημερώνει τα εξής:

«Η Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ), κάνει γνωστό στους προπονητές ΟΥΕΦΑ Α’ και Β’, στους πιστοποιημένους ΟΥΕΦΑ Α’ και Β’, στους έχοντες ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητού Φυσικής Αγωγής και στους κατόχους διπλώματος αναθεωρητικών σχολών, παλαιών διπλωμάτων πριν από το έτος 1998, που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2012 ότι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν τις αναθεωρητικές σχολές, ισχύς ταυτοτήτων τριετίας.

Οι σχολές αυτές διοργανώνονται από τους συνδέσμους προπονητών, μέλη της ΟΠΠΕ, σε συνεργασία με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Όπου δεν υφίσταται σύνδεσμος μέλος της ΟΠΠΕ, η συνεργασία γίνεται μεταξύ Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ΟΠΠΕ.

Στους προπονητές που θα παρακολουθήσουν τις αν λόγω σχολές αναθεώρησης, με ευθύνη της ΟΠΠΕ, θα δοθούν βεβαιώσεις από την ΕΠΟ, παρακολούθησης της σχολής και αυτές θα χρησιμοποιηθούν , για την έκδοση ταυτότητας τριετίας (2015-2018) και την λήξη αριθμού μητρώου προπονητών ποδοσφαίρου ΕΠΟ, που θα ισχύσει εφόρου ζωής και θα αναγράφεται στην ταυτότητα τριετίας.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply