Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Δαρζέντα

Published

on

***Μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Προοδευτικής με το Κερατσίνι έχει λάβει η ΕΠΣΠ σε συνεργασία με την Αστυνομία . Θα πρέπει να επικρατήσει η λογική. Η οποία λέει ότι δεν χρειάζεται φανατισμός . Το Κερατσίνι είναι ήδη πρωταθλήτρια ομάδα. Αυτό δεν αλλάζει. Είτε το αποδέχονται κάποιοι  είτε όχι . Από την άλλη πλευρά στην Προοδευτική θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Να ψάξουν γιατί η ομάδα τους δεν βγήκε πρώτη. Σίγουρα έγιναν λάθη . Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά . Λάθη στον προγραμματισμό και στις κινήσεις τους . Αυτό δεν αλλάζει τώρα. Θα πρέπει όλοι μαζί να καθίσουν και να σκεφτούν σοβαρά από τώρα για το μέλλον της ομάδας . Να διορθώσουν τα λάθη και να ξανακάνουν μεγάλη την ομάδα φτάνοντας την ψηλά.  Αυτό να κοιτάξουν. Αυτό να δει και ο κόσμος που θέλει την Προοδευτική να ξαναγίνει μεγάλη. Όπως πριν . Και να μην καταφεύγουν κάποιοι  σε επεισόδια . Αρκετά την πλήρωσε η ομάδα φέτος ….

***Ο καημός του Φαναρίτη είναι γνωστός . Ο Ίκαρος είναι πρώτος , αλλά ο κόσμος της Καλλιθέας δεν βρίσκεται  κοντά στην ομάδα .« Κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους να έλθουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα . Και να είναι σίγουροι ότι θα ευχαριστηθούν από το θέαμα. Είναι απογοητευτικό , ο Ίκαρος να βρίσκεται στην κορυφή και να μην έχει τον κόσμο κοντά του »

***Μπορεί να μην είναι πλέον προπονητής στη Μικτή Πειραιά , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την ξεχνά . Ο λόγος για τον  Νίκο Μαρωνίτη που σε επικοινωνία του με τη στήλη δήλωσε:

« Εύχομαι κάθε  επιτυχία στο νέο ξεκίνημα καθώς και  στον καινούργιο κόουτς  γιατί για μένα η Μικτή ήταν και θα είναι πάνω από ομάδα . Σαν γνήσιος Πειραιώτης θέλω να βλέπω τα παιδιά του Πειραιά να φτάνουν ψηλά  και το ποδόσφαιρο του να γίνεται όλο και καλύτερο.»…

*** H   σημερινή   εκπομπή « Στις αλάνες παίζουν τα παιδιά »στο Κανάλι 1 ( 90 ,4)στις 1 το μεσημέρι που παρουσιάζουν οι Νίκος Παρασκευάκος  και  Μιχάλης Μουσελής  είναι αφιερωμένη στους βετεράνους του Περαμαϊκού. Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι οι Σταύρος Μπάκας και Στέφανος Φούσκας …..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply