Connect with us

stoplekto

Μικρασιατικός – Αστέρας Ζωγράφου 4-2

Published

on

Παρουσία 300 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου ο Μικρασιατικός επικράτησε 4-2 του Αστέρα Ζωγράφου μετά από συγκλονιστικό  ματς που “καθάρισε” ουσιαστικά ο Αρντίτ ( ήρθε από τον πάγκο στο 46′)  με  τον ρέφερι Γεωργιάδη να δέχεται στο τέλος τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που στοίχησαν στην ομάδα του Αστέρα και 3 αποβολές (Εξηντάρης κόκκινη ,Καγιώργης κόκκινη , και Κυριακόπουλος (2η κίτ).  Μάλιστα ο Γεωργιάδης είχε στείλει νωρίτερα στα αποδυτήρια και τους Κρασσά στο 63’ (2η κίτ.) και Βιτζηλαίο στο 75’ (2η κίτ.).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Καγιώργη  και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 65’ με τον Αρντίτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής  στο 75’  έβαλε μπροστά στο σκορ τον Μικρασιατικό όταν σε πέναλτι του Φραγκή και απόκρουση του τερματοφύλακα Σίλβερς πήρε το «ριμπάουντ»  και πλάσαρε για το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Καγιώργης  «κτύπησε» και πάλι  φέρνοντας το ματς στα ίσα (2-2). Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δυο τέρματα με τον Νικόλα στο 88’ και τον Αρντίτ στο 91’ για να πάρουν τελικά την νίκη με 4-2.

Στο 52’ ο Αρντίτ είχε προσπάθεια στο δοκάρι

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Κατοίκος-Νικολάου

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κορδεράς, Φραγκής, Ρόης, Πήττας, Κρασσάς, Κολοβός Η. (77′ Βασιλάκης), Πρασσάς, Γεροκώστας (46′ Νικόλας), Φερατάι (46′ Αρντίτ), Κολοβός Α., Μερμύγγης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σίλβερς, Βρυωνίδης, Καλύβας (55′ Γαλανός), Παπαθανάσης, Ξηντάρης, Βιτζηλαίος, Σπυρόπουλος, Ανδριόπουλος (77′ Αμπατζής), Καγιώργης, Αγκόρα, Μπεθάνης (70′ Κυριακόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply