Connect with us

3ος Όμιλος

Αστέρας Μαγούλας – ΠΑΟ Βάρδας 2-5

Published

on

Με το καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟ Βάρδας τη ήττα της Αχαϊκής από τον Παναρκαδικό αφού με τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας με 5-2 αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη.

Οι πράσινοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 4′ με προβολή του Κωνσταντινίδη, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν το 1-1 στο 15′ με κεφαλιά του Μανωλιά.

Η Μπάρτσα ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα στο 22′ με τον Γραμματικόπουλο να σημειώνει το 2-1. Το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 44′ ο Κωνσταντινίδης πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στη συνέχεια πήρε το… όπλο του ο Νικολόπουλος ο οποίος με δυο γκολ στο 65′ και στο 73′ έκανε το 5-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ ο Τσάκωνης με ωραίο σουτ.

Διαιτητές: Κατοίκος, Βασιλάκης-Αραβίδης (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Άλκης Ελευθεριάδης):Α Ζωντός, Οικονόμοπουλος, Καρίκι, Κούρτης, Τσάγκαρης, Βελιανίτης, Στίλα (60′ Μιχαήλος), Μανωλιάς (78′ Κούντζας), Μπέχλης, Μάλτσι (50′ Επιτροπάκης), Τσακώνης

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κοκκαλης, Αποστολόπουλος, Ζέλιος (62′ Αρμένης), Σιδέρης, Βραχνής, Νικολόπουλος (76′ Οικονομόπουλος), Γ. Πολίτης, Ντόμας (73′ Π. Πολίτης), Φωτόπουλος, Κωνταντινίδης, Γραμματικόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply