Connect with us

3ος Όμιλος

Πλησίασε ο Παναργειακός 2-0 την Καλαμάτα

Published

on

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έμεινε ο Παναργειακός ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 της Καλαμάτας, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ισοπαλία του Πανελευσινιακού στην Ηλεία.

Με αυτή τη νίκη, οι πράσινοι μείωσαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο ομάδα της Ελευσίνας στους τρεις βαθμούς και στα επόμενα ματς καλούνται να πραγματοποιήσουν το απόλυτο των νικών και να εκμεταλλευτούν ακόμη μια γκέλα των σταχυοφόρων για να κατακτήσουν το τίτλο.

Αντίθετα, η Μαύρη Θύελλα σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς απογοήτευσε με την απόδοση της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 70′ με τον Κοιλιάρα, με τον Μπεκατώρο στις καθυστερήσεις να δικαιώνει το Σωτήρα Αντωνίου για την επιλογή του να τον περάσει στο γήπεδο αφού διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κούλης (Ηλείας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Κατσαούνης, Ρότα, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης, Μπριλάκης, Λίτσος, Πούτσης (46′ Κατσικοκέρης), Κοιλιάρας, Σίμωσης, Μπελόν (82′ Μπεκατώρος), Παπαϊωάννου (56′ Αγγελόπουλος)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος, Σαλαπάτας (83′ Νικολόπουλος), Λουμπαρδέας, Δημητριάδης (46′ Τσιφλίδης), Τσάτσος (76′ Βασιλόπουλος), Καλαντζής

phototampouris.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply