Connect with us

stoplekto

«Νοσοκομείο» ο Πειραϊκός

Published

on

Στον Πειραϊκό τα βάζουν με την τύχη τους καθώς οι τραυματισμοί δεν έχουν τελειωμό. Νέο «θύμα» της αγωνιστικής ο Τζέκα, ο οποίος στο ματς της Κυριακής με το Νέο Ικόνιο, έσκισε άσχημα το κεφάλι του σε μια διεκδίκηση με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν πέντε ράμματα και να χρειαστεί να λείψει τουλάχιστον δυο βδομάδες.

«Αυτό που βιώνουμε φέτος στον Πειραϊκό είναι κάτι πρωτόγνωρο», είπε στη στήλη ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Χρήστος Τσελέπης και προσέθεσε: « Είμαστε πολύ άτυχοι καθώς έχουμε χάσει σημαντικούς παίκτες από τραυματισμούς. Ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΣΕΦ σε συνδυασμό και με άτυχες στιγμές έχουν συμβάλει στην φετινή μας πορεία. Παρά τις δυσκολίες εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε να είμαστε στα μπαράζ ανόδου. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους παίκτες μας, που οι περισσότεροι είναι μικρά παιδιά. Είναι πραγματικοί ήρωες, καθώς αγωνίζονται σε πάρα πολύ αντίξοες συνθήκες και χρειάζεται η βοήθεια όλων μας».

Ο προπονητής Βασίλης Ιωαννίδης στο τελευταίο αγώνα δεν είχε στη διάθεσή τον τραυματία Δρακόπουλο(διάστρεμμα), ενώ έλειπαν για επαγγελματικούς λόγους οι Οικονόμου και Κουκουνασούλης. Πλέον η ομάδα προσανατολίζεται στην δύσκολη αποστολή που έχει την επόμενη αγωνιστική στο Μοσχάτο με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply