Connect with us

stoplekto

ΑΕ Περάματος: «Ικανοποιητική η βαθμολογική μας θέση»

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Καθώς η ποδοσφαιρική χρονιά βαδίζει προς το τέλος της , άπαντες στον ΣΥΛΛΟΓΟ είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική διάθεση, το φιλότιμο και το μπόλιασμα των ποδοσφαιριστών από τα συστατικά που απαρτίζουν μια υγιή ποδοσφαιρική ομάδα, δουλειά, αλληλεγγύη , ομαδικότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χωρών.

Η βαθμολογική θέση της ΑΕ Περάματος  κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική, δεδομένου του πολυ μικρού μπατζετ, των προβλημάτων τραυματισμού ,που προέκυψαν προς το τέλος της χρονιάς, της αποχωρήσεως παιδιών που άλλα δεν μπόρεσαν να προσφέρουν όσα θα μπορούσαν και άλλα δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στο πνεύμα του προπονητικού τιμ, το οποίο είχε την αμέριστη συμπαράσταση, ηθικά και υλικά του Δ.Σ.

Ο Σύλλογος προσπάθησε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε όλους τους αγώνες , ακόμα και σε περιπτώσεις που κρίνονταν από κάποιες πλευρές ότι ήταν αγωνιστικά αδιάφορος , προφυλάσσοντας αυτό ακριβώς, την αξιοπρέπεια του ώστε να μην δώσει λαβές για σχόλια, και στο βαθμό αυτό, τα αποτελέσματα το δείχνουν.

Παράλληλα, η συγκινητική συμπεριφορά και το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών σε διάφορες περιστάσεις και καταστάσεις(γεγονότα που ασφαλώς μένουν εντός της οικογένειας), δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο κανένα γνώστη αυτών και επόμενο είναι η διοίκηση του συλλόγου να αισθάνεται ότι οι κόποι της δεν πήγαν χαμένοι.

Σε διοικητικό επίπεδο, η ομάδα προσπάθησε να αναπτύξει δράσεις στην τοπική κοινωνία, για τις οποίες υπάρχει μια σχετική στεναχώρια στο γεγονός οτι υπήρξε μικρή ανταπόκριση από άλλους φορείς της πόλης. Προσπάθησε παρόλο, που σε κάποιους αγώνες εμφανίστηκαν κρούσματα βίας εις βάρος του συλλόγου και προπηλακισμοί, να συνεργαστεί με ειλικρίνεια με τα θεσμικά όργανα της ΕΠΣΠ, πιέζοντας διαρκώς για δράση κατά της βίας και όσων πληγώνουν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Τέλος παράλληλα με τις ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, να ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία στην Κυρία Μήτση στο Μουντιάλ γυναικών, επιλογή που είναι τιμή για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και την ταλαιπωρημένη πειραϊκή διαιτησία.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply