Connect with us

3ος Όμιλος

Ο ‘χρυσοχέρης’ Χρήστος Πουρής μιλάει stoplekto.gr

Published

on

Έχει πραγματοποιήσει ένα ρεκόρ που λίγοι τερματοφύλακες το έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε δεν είναι και λίγο να μην έχεις δεχτεί γκολ σε όσα ματς έχεις αγωνιστεί. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού, Χρήστο Πουρή ο οποίος από τη στιγμή που κάθισε κάτω από τα γκολποστ του σωματείου, η ιστορική ομάδα δεν έχει δεχτεί γκολ δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου από τη Δυτική Αττική. Η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον 28χρονο πορτιέρο ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έχει πετύχει, στην πορεία της ομάδας του αλλά και στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου.

Αρχικά, ο Πουρής αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό που σημείωσαν οι Ελευσίνιοι στην Μυτιλήνη υποστηρίζοντας:

Πετύχαμε ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο του 3ου ομίλου αλλά ολόκληρης της Γ’ Εθνικής και σίγουρα νίκες απέναντι σε τέτοια σύνολα μας δίνουν περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια’.

Στη συνέχεια σχολίασε την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του στον 2ο γύρο, λέγοντας:

Για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία μας. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά απ’ όλους και τα αποτελέσματα είναι φυσικό και επόμενο να έχουν έρθει. Έχουμε μια διοίκηση που μας παρέχει όσα χρειαζόμαστε και ένα τεχνικό επιτελείο που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα δικαιώνουν τους κόπους μας’.

Σε σχετική ερώτηση, εάν θεωρεί ότι ο Πανελευσινιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου, ο Χρήστος Πουρής δήλωσε:

Θεωρώ ότι βρισκόμαστε κοντά στο στόχο αλλά δεν τον έχουμε πετύχει ακόμη. Έχουμε τρεις τελικούς ακόμη για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος διότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 17 Μαϊου’.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται για το γεγονός ότι με την έλευση του στην ομάδα, ο Πανελευσινιακός δεν έχει δεχτεί γκολ, ο Βοιωτός γκολκίπερ τόνισε:

Με χαροποιεί το συγκεκριμένο γεγονός αλλά αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά σε εμένα. Γίνεται σωστή δουλειά και τα αποτελέσματα βγαίνουν το γήπεδο. Τα εύσημα ανήκουν σε όλους‘.

Στον επίλογο του ο Χρήστος Πουρής αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας υποστηρίζοντας:

Ο κόσμος στα τελευταία παιχνίδι μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Τον ευχαριστούμε, τον προτρέπουμε να συνεχίζεται να βρίσκεται κοντα μας ώστε να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για εμάς μέχρι το τέλος’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply