Connect with us

3ος Όμιλος

Δημακάκος: Στόχος μου μόνο η βελτίωση

Published

on

Αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό του ο Βύζας Μεγάρων αφού με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα αρκετών επαγγελματικών ομάδων. Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα των κιτρινόμαυρων, Κυριάκο Δημακάκο, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr μίλησε για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, την ομάδα της Δυτικής Αττικής, τη φιλοσοφία του Βασίλη Στασινόπουλου αλλά και για τους προσωπικούς τους στόχους. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-Πως κρίνεις την πορεία του Βύζαντα μέχρι στιγμής και πως βλέπει να εξελίσσονται τα πράγματα για εσάς όσον αφορά την υπόθεση παραμονής; 

Η ομάδα ξεκίνησε στην αρχή λίγο άσχημα αφού δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ως εκ τούτου βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σε αυτό ίσως να συνέβαλε και το γεγονός πως ήμασταν μια εντελώς καινούργια ομάδα που έπρεπε να προσαρμοστεί και στις απαιτήσεις αλλά και στο εσωτερικό της, δηλαδή μεταξύ των παικτών, για να δείξει την εικόνα που θα ήθελε αλλά και μπορούσε μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που μπορώ να πω όσον αφορά την παραμονή μας στην κατηγορία είναι πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πάθος για τη νίκη και τους βαθμούς.

-Τι ήταν εκείνο που άλλαξε ο Βασίλης Στασινόπουλος από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα; 

Ο κ. Στασινόπουλος κατάφερε να αντιστρέψει την ψυχολογία όλων των παικτών καθώς πέρασε την προσωπικότητά του μέσα στα αποδυτήρια από την πρώτη στιγμή. Αυτό φάνηκε και σε αγωνιστικό επίπεδο μιας και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε ένα αήττητο σερί για εμάς.

-Θεωρείς ότι σας έχει επηρεάσει η αφαίρεση των πέντε βαθμών;

Φυσικά και μας έχει επηρεάσει η αφαίρεση των βαθμών, όμως συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρω και προηγουμένως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας στα εναπομείναντα παιχνίδια με το σωστό τρόπο.

-Πως κρίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος

Το επίπεδο θα μπορούσε να είναι και καλύτερο με τη βοήθεια όλων. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στις ομάδες,στην διοργανώτρια αρχή, στους οπαδούς ή μονάχα στους παίκτες. Θεωρώ ότι όλοι φέρουν μερίδιο ευθύνης.

-Ποιοι είναι προσωπικοί στόχου του Κυριάκου Δημακάκου; 

Στους προσωπικούς μου στόχους υπάρχει χώρος μόνο για βελτίωση, σε αγωνιστικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και υγεία, μιας και επερχόμενος τραυματισμός θα με κρατούσε μακρυά από το στόχο μου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply