Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να βρίσκεται στο« στόχαστρο» .Οι αλλαγές που αναμένονται να ισχύσουν από το προσεχές καλοκαίρι με υπόδειξη της FIFA θα είναι καταστροφή για τα σωματεία, που πραγματικά φυτοζωούν. Αλλαγές στις μεταγραφές, στην ισχύ των δελτίων και στην αύξηση του αριθμού των ξένων. Δεν ξέρω ποιους εξυπηρετούν οι αποφάσεις αυτές. Πάντως όχι τις ομάδες που καλλιεργούν  υποδομές και ακαδημίες.  Αλλά πάντα οι μεγάλοι έχουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε δεύτερη μοίρα . Τον απαξιώνουν. Εδώ βγήκαν επιχορηγήσεις την χρονιά που πέρασε και τα σωματεία δεν πήραν ούτε ευρώ. Και ο προηγούμενος υφυπουργός με την ΕΠΟ επιρρίπτουν τις ευθύνες , ο ένας στον άλλον. Δεν ξέρω ποιος φταίει . Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τα χρήματα «χάθηκαν» στην πορεία και ποτέ δεν έφτασαν στα ταμεία των συλλόγων….

***Μεγάλη επιτυχία σημείωσε  το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε η Λέσχη Φίλων Προοδευτικής . Η ανταπόκριση του κόσμου που πρόσφερε  τρόφιμα και ρούχα ήταν  μεγάλη . Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που είχαν την πρωτοβουλία για την κίνηση αυτή και έδειξαν ότι διαθέτουν ευαισθησίες . Του χρόνου είναι σίγουρο ότι το τουρνουά θα πάει ακόμα καλύτερα ….

***Πρωτότυπες  ήταν οι ευχές που έστειλε η Νίκη Ρέντη με αποδέκτες την διοίκηση και την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΠ. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο πρόεδρος, τα μέλη το ΔΣ , οι παράγοντες, αθλητές και η οικογένεια της Νίκης Ρέντη σας εύχονται  ολόψυχα το άγιο φως να φέρει την επικαλούμενη ανάσταση στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο»….

***Πάνω που γράψαμε ότι ο Νίκος Κούβαρης ,ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ζέας, ηρέμησε  φέτος, τον κάλεσαν σε απολογία από την ΕΠΣΠ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Άνω Νεάπολη. Το «ματιάσαμε» το παλικάρι…..

***«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς  ο Κώστας Χατζησταύρου που είχε διατελέσει παράγοντας στους Νέους Ευγενείας, Αστέρα και Ατρόμητο Κερατσινίου . Ήταν πατέρας των ποδοσφαιριστών Τηλέμαχου, Ζαχαρία και Ηλία που αγωνίζονται στον Ατρόμητο Κερατσινίου. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στο Νεκροταφείο Σχιστού. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού φίλου…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply