Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καστέλλα- Αίας Σαλαμίνας 1-1

Published

on

Στο 90’ ο Αίας Σαλαμίνας με γκολ του Ράμφου ισοφάρισε την Καστέλλα ( 1-1) και έφερε αναστάτωση στα πλέι άουτ . Γιατί  η τελευταία ισοβάθμησε με τον ΑΟΚ Φαλήρου με τον οποίο έχουν από μια νίκη με το ίδιο σκορ( 1-0)  και τώρα θα πρέπει να δώσουν αγώνα μπαράζ όπου ο νικητής θα ξεκινήσει με ένα βαθμό στα πλέι άουτ και ο ηττημένος με μηδέν….

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 47’ με τον Μηνόγιαννη.

Το παιχνίδι πάντως επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σέχου μόλις στο 2’ . Ο παίκτης της Καστέλλας στην προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα για να μην βγει πλάγιο άουτ  έπεσε με φόρα στα κάγκελα και συγκεκριμένα στο τσιμέντο της βάσης και έσκισε το γόνατο του . Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας .

Σωστός ο διαιτητής Τσαμούρης.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Λιούμπης, Στεργίου, Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, Γεωργίου, Στρόκα, Ζάππα( 80’΄Λαβιδόπουλος)  Βικάτος( 63’ Πατρικάκος) , Τάγκαλος, Σέχου( 6 ’ λ.τρ. Μηνόγιαννης)

ΑΙΑΣ : Τριανταφύλλου, Καλάι, Φούρναρης, Συριανός, Μπέλιας, Κοβιός( 84’΄Κοκκινομάλης) , Γεωργαντόπουλος( 89’ Μανέτας)  Ράπτης, Πλάκας( 58’ Κυριακός) , Παπαμιχαήλ, Ράπτης, Ράμφος Κ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply