Connect with us

stoplekto

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία η Ένωση Α.Α. Ρέντη

Published

on

Από την Ένωση Α.Α. Ρέντη λάβαμε την παρακάτω επιστολή που υπογράφει ο κ. Κωνσταντίνος Χαλιάσος :

«Απαράδεκτος και  ψεύτης βάση αυτών που έγραψε στο Φύλλο αγώνα ο Σαββατιανός που δηλώνει διαιτητής. Αμέτρητες οι φάσεις που αδίκησε την ομάδα μας . Μέχρι το 15είχε ανακόψει μαζί με τη βοήθεια του Α’ βοηθού Κεφαλιακού  3 ανεπανάληπτα τετ-α-τετ ως οφσάιντ ενώ παράλληλα μοίραζε κίτρινες κάρτες στους παίκτες που έβγαιναν για γκολ( Μυλωνάς, Λένγκα, Μπαλτζάκης) .

Ο επόπτης έκοβε και ο Σαββατιανός έραβε.  Διέκοπτε συνέχεια το παιχνίδι έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες μας  τους ειρωνευόταν , ενώ οι αντίπαλοι μας κλωτσούσαν στο ψαχνό, αλλά γι’ αυτούς δεν υπήρχαν κάρτες . Ο ποδοσφαιριστής μας Καλλικαντής από τύχη δεν βρίσκεται στο Νοσοκομείο αφού δέχτηκε καρατιά από το Νο 5 του Παννεαπολικού( Χατζόπουλος) . Μετά το γκολ της ομάδας στο 64’ διέκοψε το παιχνίδι για 8 λεπτά ενώ απομάκρυνε όλους τους ανθρώπους της ομάδας μας( παράγοντες και τεχνικό τιμ) από τον αγωνιστικό χώρο .

Ο ποδοσφαιριστής μας Μυλωνάς είναι έτοιμος να περάσει και τον τελευταίο αμυντικό  που ενώ τρώει την ντρίπλα παίρνει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και την πηγαίνει βόλτα., αλλά ο Σαββατιανός δεν το είδε γιατί είχε ξεχάσει τα γυαλιά του στα αποδυτήρια . Όπως δεν είδε όταν κατεδαφίσανε τον ποδοσφαιριστή μας Λένγκα μέσα στην περιοχή  και του έδωσε επιθετικό φάουλ. Από κει και πέρα άρχισε τα φακιρικά του , έβγαζε συνεχώς κάρτες που από κίτρινες γινόντουσαν κόκκινες . Απέβαλε τον Μπαλτζάκη χωρίς λόγο ενώ στο τέλος του παιχνιδιού χαστούκισε τον ποδοσφαιριστή μας Σαραντάκη , τον ειρωνεύτηκε και τον έγραψε στο Φύλλο αγώνα.

Στο φ.α. έγραψε  το ένα ψέμα μετά το άλλο  χωρίς κανένα λόγο(όπως είπε ο α’ βοηθός τα έγραψε γιατί  τον έβριζαν από την εξέδρα) ενώ όταν ο αρχηγός μας  Κουτούζος του ζήτησε να υπογράψει με επιφύλαξη , του έκανε επίθεση μέσα στα αποδυτήρια παρουσία του παρατηρητή , των βοηθών και του αρχηγού του Παννεαπολικού . Πιστεύω πως η ομάδα μας και ο Καραβάς είναι μακράν οι καλύτερες  ομάδες στον όμιλο , αλλά όταν τα παιχνίδια δεν παίζονται καθαρά , η βαθμολογία είναι εικονική.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply