Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

***Φέτος είναι η χρονιά του Ίκαρου Καλλιθέας . Εκτός από τους άνδρες πρωταθλητές Πειραιά , αναδείχτηκαν και οι έφηβοι της ομάδας . Και το πανηγύρισαν έξαλλα τόσο οι παίκτες , όσο και οι πολυπληθείς φίλαθλοι στην εξέδρα. Ειδικά το τελευταίο έχει σημασία . Γιατί αν οι μισοί από αυτούς παρακολουθούσαν και αγώνες της ανδρικής ομάδας , ο Φαναρίτης θα ήταν τρισευτυχισμένος . Υπάρχει πρόβλημα ή κάνω λάθος ;….

***Τελικά δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε η Αμφιάλη . Ένα από τα πλέον σημαντικά σωματεία τον Πειραιά Συγκινητική η επιστολή του Χάρη Γαλούνη  . Να ξέρει όμως κάτι . Ότι η σημασία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αν θα αγωνίζεται στην Α’  ή την Β’ Κατηγορία . Αυτά όλα είναι εφήμερα. Αυτό που μετράει είναι να προσφέρει έργο ένα σωματείο. Στο ποδόσφαιρο ,στο κοινωνικό σύνολο. Και η Αμφιάλη έχει αυτή την δυνατότητα . Εδώ και πολλά χρονιά αποτελεί σταθερή αξία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

***Η δικαίωση ήλθε για τον ΑΟ Κορυδαλλό. Μια σπουδαία ομάδα με σημαντική οργάνωση και άριστες υποδομές. Για την επιτυχία αυτή αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα . Είναι σίγουρο ότι θα ξεχάσουμε κάποιον και είναι κρίμα . Η προσπάθεια αυτή ήταν  συνολική…..

***Χαμός στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας με την Θύελλα Κορυδαλλού να αναρριχάται σε θέση ανόδου , αντί της Ένωσης Ρέντη που « στραβοπάτησε» με τον Παννεαπολικό. …

***Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Στέλιος Μαλούχος παλαιός πρωταθλητής στην Ελληνορωμαϊκή πάλη  και την άρση βαρών. Ήταν αδελφός του παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣ Πειραιά  , Γιώργου. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 16.30 στο Νεκροταφείο Σχιστού. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού φίλου…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply