Connect with us

3ος Όμιλος

‘Η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο’

Ο επιθετικός του ιστορικού συλλόγου μιλάει στην εφημερίδα ‘ΩΡΑ των σπορ’ για τη νίκη επί του Ιωνικού και τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του!

Published

on

Την περασμένη αγωνιστική με το τέρμα που σημείωσε χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Ηλυσιακό, στη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κέντρου κόντρα στον Ιωνικό. Μάλιστα, το γκολ αυτό ίσως αποδειχθεί καθοριστικό, στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος για την αποφυγή του υποβιβασμού με δεδομένο ότι το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου θα παραταχθεί με την ψυχολογία στα ύψη στα ματς που απομένουν με Ηρόδοτο (στην Κρήτη) και Κηφισιά (στου Ζωγράφου). Ο λόγος για τον επιθετικό του ιστορικού συλλόγου, Βαγγέλη Κατσιγιάννη, ο οποιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική, στη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Ιωνικό αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει το σύλλογο απ’ του Ζωγράφου. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφανου:

 

Σίγουρα καταφέραμε να σημειώσουμε μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου δυνατού που έπαιξε για τη νίκη και μόνο. Το τρίποντο αυτό μας εφερε πιο κοντά στο να παραμείνει ο Ηλυσιακός στη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι ολα τα παιδιά δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη απο το πρώτο κιόλας λεπτό. Το γεγονός οτι εγώ πέτυχα και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης φυσικά με χαροποιεί αλλα μέχρι εκεί, καθώς τα εύσημα αξίζουν σε όλους, έναν προς έναν’. Στη συνέχεια σχολίασε τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του λέγοντας: Όσον αφορά τη συνέχεια μακάρι η νίκη αυτή να συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα εναντίον του Ηροδότου και η ομάδα να μην περιμένει ψυχοφθόρα την τελευταία αγωνιστική για να πετύχει το στόχο της’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply