Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Υπάρχει κίνητρο

Published

on

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΑΟ Λουτράκι για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο με τον Πανελευσινιακό. Οι οράνιε, χωρίς αμφιβολία θα έχουν δύσκολη αποστολή αφού θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που χρειάζεται τη νίκη η οποία θα την φέρει ακομη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Πέρα από το καταπληκτικό συγκρότημα του Σταύρου Ψιμουλάκη, ο Νίκος Μεσολόγγης θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις απουσίες αφού εκτός από τους μόνιμους Αποστολάκη, Πέτρου και Δημάκη αυτή τη φορά δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νώτης και Τσώκος, αλλά και ο Σουσούνης που λόγω οικογενειακού προβλήματος αναγκάστηκε να μεταβεί στη Νάξο.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Νίκος Μεσολόγγης αναφέρθηκε στο ματς με τους σταχυοφόρους λέγοντας: Παρά τις απουσίες που έχουμε οι οποίες είναι σημαντικές θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Άλλωστε, όταν παίζεις σχεδόν με έναν βέβαιο πρωταθλητή το κίνητρο είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος’. Όσον αφορά στο προηγούμενο ματς που πέρασε με τον Ερμή Κιβερίου, όπου οι οράνιε έμειναν στο ισόπαλο 1-1 ο κ. Μεσολόγγης υποστήριξε:

Όσον αφορά το προηγούμενο ματς έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα από τις δυο πλευρές. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο σκορ όμως ο αντίπαλος έφτασε στην ισοφάριση μετά από κάποια λεπτά. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να ανακτήσουμε τα ηνία του αγώνα και πάλι. Όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο αντίπαλος ισοφάρισε και πάλι με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να μας αφήνει πικρή γεύση. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply