Connect with us

stoplekto

Ο Αγώνας για τη Ραφαέλα

Published

on

Ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό  διεξάγεται αύριο στις 19.30 στο γήπεδο της Νίκαιας . θα παίξουν οι παλαίμαχοι της Δόξας Πειραιά με αντίπαλο την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Σκοπός του αγώνα είναι να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο  η 21χρονη Ραφαέλα Μανώλη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα . Η ιδέα γι’ αυτόν τον σημαντικό αγώνα ήταν του προέδρου των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Πειραιά Γιώργου Γκαμάνη  που είδε μια μέρα την Ραφαέλα έξω από το μαγαζί του , να προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο. Τώρα η κοπέλα θα είναι σε θέση να αποκτήσει το αμαξίδιο που θα της ανοίξει τα φτερά προς τη ζωή.

Με την ομάδα των ηθοποιών θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι :

Κώστας Φραγκολιάς, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Σπύρος Σπαντίδας , Στέλιος Κρητικός, Λεονάρντο Σφοντούρης, Πάνος Βλάχος, Γιάννης Αϊβάζης , Χρήστο Παγκαλιάς, Μιχάλης Μαρκάτης, Παύλος Ορκόπουλος,  Πατρίκιος Κωστής, Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Κώστας Σόμμερ κ.α.

Για να αποκτήσει η Ραφαέλα δικαίωμα στη ζωή , για να έχουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες την θέση που τους αξίζει στην κοινωνία, θα πρέπει όλοι να δώσουν βροντερό παρών αύριο βράδυ στο γήπεδο της Νίκαιας .Αξίζει …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply