Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Αίγινας ευχαριστεί

Published

on

Από την διοίκηση της ΑΕ Σαρωνικού  Αίγινας λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου

«Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε  που βρήκε την ομάδα μας να τερματίζει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ.Γιώργο Γκοβερίνο τον βοηθό του κ. Ανδρέα Θεοχαρίδη τον μασέρ κ. Γιάννη Τσόπελα, τους γονείς των αθλητών μας και φυσικά τους πρωταγωνιστές μας για την εν γένει αγωνιστική  παρουσία τους και  όλους τους φίλους της ομάδας μας που στάθηκαν στους περισσότερους αγώνες δίπλα μας είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Συγχαρητήρια στο εφηβικό μας τμήμα για την κατάκτηση του ” ευ αγωνίζεσθε” και καλή επιτυχία στα μπαράζ που θα δώσουν για να ανέλθουν κατηγορία.  Επίσης ένα ακόμη ευχαριστώ στους χορηγούς μας και ιδιαίτερα στην HSW και στην Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού  που για μια ακόμη χρονιά μας στήριξε με τις μετακινήσεις της ομάδας μας.

Την ΑΝΕΔΗΚ , τον κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη για το φαρμακευτικό υλικό , τον Φυσικ/τη  κ. Γιώργο Βογιατζογλου , το καφέ Ρέμβη – το καφέ  Νήσος και τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας για τις δωρεάν υπηρεσίες τους στην ομάδα μας  και πολλούς ανώνυμους φίλους που μας στηρίξαν οικονομικά. Σας ευχαριστούμε κ πιστεύουμε ότι θα συνεχίσετε να βρίσκεστε στο πλευρό μας σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνούν όλα οι αθλητικά σωματεία.

Να συγχαρούμε τα δύο σωματεία Ίκαρο Καλλιθέας και το Κερατσίνι  και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ.  Τέλος να αναφέρουμε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν αρχαιρεσίες στην ομάδα. »

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply