Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (3/5)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Η Ένωση Ρέντη ανήλθε στην Α’  2-1 τον  Καραβά εκτός έδρας

Η Ένωση Ρέντη «μίλησε τελευταία» και κατάφερε να « κλέψει»  την προνομιούχο θέση ανόδου μέσα στην Χαραυγή με 2-1 από τον Καραβά που από την πρώτη θέση που είχε « καπαρώσει» εδώ και καιρό , βρέθηκε στο φινάλε του πρωταθλήματος στην τρίτη θέση και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία μέσω των πλέι οφ .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 10’ όταν ο Κασάρα έπιασε σουτ , η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Οι Ρεντιώτες ανέβηκαν στη συνέχεια πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και  κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν στο 24’ με πλασέ του Γεωργιάδη, αλλά να πάρουν και τη νίκη στο 37’ .Ο Βασιλόπουλος  έπιασε κεφαλιά  και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίκτυα , την προώθησε ο Σκεντέρας. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των  οπαδών της Ένωσης στην εξέδρα που άναψαν βεγγαλικά . Ένα από αυτά έπεσε στα χορτάρια  πίσω από την εξέδρα με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και να διακοπεί το παιχνίδι για 15 λεπτά . Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανθρώπων της  Χαραυγής που ήταν στο γήπεδο , η φωτιά σβήστηκε με πυροσβεστήρες. Κι όταν ήλθε λίγο αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία  που είχε κληθεί, δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Η  Ένωση Ρέντη θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ στο 47’ όταν το μακρινό σουτ του Μυλωνά « τράνταξε» το κάθετο δοκάρι του Μώτου. Ο τελευταίος με δυο φοβερές επεμβάσεις νίκησε τους Μπαλτσάκη 57’ και Λένγκα 77’ που έμπαιναν μόνοι τους .

Ο Καραβάς απείλησε και αυτός με την ισοφάριση στο 58’ αλλά το φάουλ του Ρηγούτσου απέκρουσε ο Πάπαρης. Στο 80’ το πλασέ του Κασάρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 82’ παραλίγο να σημειωθεί αυτογκόλ, αλλά στην « στραβοκλωτσιά» του Βασιλόπουλου , και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίκτυα ο Πάπαρης με υπερένταση απεσόβησε την ισοφάριση .

Άψογος ο διαιτητής Καρυοφύλλης κράτησε καλά το παιχνίδι .

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Νάκος( 75’ Χουχούλης) , Μυτιληναίος, Συριανός, Λώλος, Σκρόνιας, Ρηγούτσος( 63’ Πρίντεζης), Δρουχούτος, Ελκάντι( 55’ Σαλίμπασα), Σαουλίδης, Κασάρα.

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σκεντέρας( 75’ λ.τρ. Λένγκα) , Θεοχαράκης, Κωνσταντάκος, Ορφανός, Καλικαντής, Γεωργιάδης, Κουτούζος., Βασιλόπουλος( 82’λ.τρ.Θηραίος)  Μπαλτσάκης ( 93’ Κουγιουμτζόγλου) Μυλωνάς.

Νίκη ανόδου για τη Θύελλα Κορυδαλλού 2-6 την Αρμενική

Στην πρώτη θέση ανέβηκε η Θύελλα Κορυδαλλού στο φινάλε του πρωταθλήματος που σάρωσε με 6-2 την Αρμενική στη Νίκαια και ανήλθε πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία .

Δικαιολογημένοι λοιπόν οι πανηγυρισμοί των ανθρώπων της ομάδας στο τέλος αφού οι κόποι μιας χρονιάς έπιασαν τόπο . Από δυο γκολ πέτυχαν οι Καρακασίδης 5’( πέναλτι) και 55’, Γκάνι ( 31’, 40’) και από ένα οι Παπαδόπουλος 68’ , Υφαντίδης 80’.

Η Αρμενική δεν μπόρεσε να ακολουθήσει  τον ρυθμό των αντιπάλων τη και ηττήθηκε δίκαια. Ο Κωσταρίδης είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 28’ , ενώ στο 87’ ο Αθνασόπουλος μείωσε στο 2-6. Νωρίτερα ( 83’΄) οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μέρκο.

Καλός ο διαιτητής Πετρουμιανός.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ακριτίδης( 69’ λ.τρ, Σαμιώτης) Σταυρακάκης, Συρίγος, Νάκας, Καταραχιάς, Κουτσουράκης( 50’ Μανωλάκος) Γαλάνης, Αθανασόπουλος, Κωσταρίδης Μέρκο,Εγκιάν Ε.( 46’ Ισλάμης)

ΘΥΕΛΛΑ: Σαπάτης, Υφαντίδης Κατσουμπής, Ευσταθίου, Γρηγοριάδης, Μπούκης( 65’ Χαροκόπος), Ηλιάδης( 65’ Παπαδόπουλος) , Γκουμαλάτσος( 70΄Κασάρας) Γκάνι, Καρακασίδης, Γαλακτερός

thiella koridallou14

Μιθριδάτης- Ατρόμητος Κερατσινίου 3-2

Δύσκολα ο Μιθριδάτης έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Ατρόμητου Κερατσινίου με 3-2 και θα ξεκινήσει με ένα βαθμό στα πλέι οφ για την Α’ Κατηγορία.  Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι υποβιβάζονται στη Γ’ Κατηγορία.

Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ του ματς μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι Κερατσινιώτες άνοιξαν το σκορ με τον   Φρατζέσκο στο 5’, για να φέρει «τούμπα» το ματς ο Μιθριδάτη με γκολ των Κουιμτίδη Λ.(6’) και Μοσόνικ(11’). Ο Ατρόμητος έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα με τον  Χατζησταύρου Η. στο 44’ . Οι Πόντιοι είχαν δοκάρι στο 45’ με τον Σιδηρόπουλο. Ο τελευταίος  όμως βρήκε στόχο στο 72’ όπου  πέτυχε το νικητήριο τέρμα

Καλός ο διαιτητής Λεμπέσης.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Μανουλίδης, Λαμπριανίδης, Κρανίδης, Κουιμτσίδης Λ., Κουιμτσίδης Κ., Σαμλίδης, Αξιονίδης, Παρασκευόπουλος(70’ Πεσκελίδης), Σιδηρόπουλος, Τσάλλε(46’ Ανδρεάδης), Μοσόνικ(46’ Σκαρποθέος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μησιώνης, Προκόπας, Δαέλης, Χατζησταύρου Π.(25’ λ.τρ. Χατζησταύρου Ζ.), Τασσός(50’ Χαλκιάς), Ρηνιώτης, Φρατζέσκος(85’΄Παπαδάκης), Θεοδωρακάκης, Χατζησταύρου Η., Βλαντής, Θεοδωρίδης.

 

Πανφαληρικός- Παννεαπολικός 1-2

Οδυνηρή ήττα στο φινάλε του πρωταθλήματος για τον Πανφαληρικό, καθώς έχασε στην έδρα του με 2-1 από τον μαχητικό Παννεαπολικό και θα πάει στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον  Μπεκάκο( 41’, για  να ισοφαρίσει ο Πανφαληρικός με πέναλτι του Γουνελά(81’). Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο  Ζημινόπουλος στο 81’. Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι δυο ομάδες το ματς. Στο 52’ αποβλήθηκε ο Προδρομίδης για εξύβριση και στο 59’ ο Κοντραφούρης με δεύτερη κίτρινη.

Σωστός ο διαιτητής Ορφανός.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χατζησταύρου, Σουνόγλου, Παπαϊωάννου, Τσελίκια, Καφούρος(60’ Ιντζόγλου), Γουνελάς, Δαγκλής, Κοντραφούρης,  Παραμπάτης(78’ Κατακύλας), Τσαλατσάνης, Τουρουντζής(65’ Γενήτσαίδης).

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Καρβούνης, Ζερβάκης, Προδρομίδης, Πατρίκαλος(46’ Κουτσόπουλος), Παπαδόπουλος(65’ Κουκουνάκης), Μπεκάκος, Ζημινόπουλος, Ζίου, Ιμβριώτης(46’ Βασιλόπουλος).

 

ΑΟΑΔ – Σπίθα 3-3

Συναρπαστικό σε  εξέλιξη ήταν το παιχνίδι του ΑΟΑΔ με τη Σπίθα που έληξε ισόπαλο 3-3

Προηγήθηκαν οι  γηπεδούχοι στο 19’ με τον Σιμάκο. Οι Νικαιώτες όμως «γύρισαν» το παιχνίδι με δυο τέρματα του Παλατιανού στο 36’ ( πέναλτι) και στο 55’. Ο Αναστασίου στο 61’ ισοφάρισε σε 2-2 ,, για να πάρει  και πάλι προβάδισμα η Σπίθα στο 75’ με τον Ντομπρίν .

Ο ΑΟΑΔ ισοφάρισε σε 3-3 με πέναλτι του Σεϊχάτ στο 87’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Τζιούβελης.

ΑΟΑΔ: Κελεμίδης , Σταματίου ,Παπακωνσταντίνου, Κόης, Ρενιέρης, ( 65’ Βασιλάκος) , Σιμάκος,Μιχαήλ( 83΄’ Κορδώνης) Σεϊχάτ, Αναστασίου, Μπάλα, Σκλήρης( 58’ Θεοδωρίδης)

ΣΠΙΘΑ : Κούμτσιος, Τσαπακίδης Τσαπαρλής( 71’ Παπαδόπουλος) Θεοχαρίδης, Κουρτέσης, Θεοδώρου( 53’ Τσιμπλάκης) Κεκάκος, Νόκες Παλατιανός, Ντομπρίν, Σέκα

 

Θησέας- Κύπρος Κορυδαλλού 2-1

Ένας ψυχωμένος Θησέας, αν  και έμεινε στο 65’ πίσω στο σκορ από την πρωταθλήτρια Κύπρου Κορυδαλλού, στο τέλος «χαμογέλασε» και επικράτησε με 2-1 και θα ξεκινήσει με αβαντάζ τριών βαθμών στα πλέι οφ για την Α’ Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 65’ με τον Σταύρου. Ο Θησέας αρχικά προειδοποίησε με δοκάρι του Χαιρέτα Γ. στο 76’ και έφτασε στην ισοφάριση στο 79’ με κεφαλιά του Μπαϊραμπά. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86’ με φοβερό σουτ του Χαιρέτα Γ. από πλάγια θέση.

Καλός ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος Η., Σαρηγιαννάκης, Τσώνης(61’ Βλαχουτσάκος Γ.), Κουκουβίνος, Τζεγιαννάκης, Ντούκα, Χαιρέτας Γ., Σουράνης(61’ Χαιρέτας Χ.), Μπαϊραμπάς, Μαθιουδάκης, Γιάνναρος(68’ Δερμιντζόγλου).

ΚΥΠΡΟΣ: Καρλαφτής, Καΐρης, Μουρτζούκος(66’ Βλάντι), Κόμης, Δρούσος, Βουλγαρίδης, Σταματελάτος, Κοντορήγας(53’ Ταμπάκης), Σταύρου, Αγαπητός(61’ Βογάτσας), Καραμάνι.

 

Παντζιτζιφιακός – Αναγέννηση Μοσχάτου1-3

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Μοσχάτου που επικράτησε με 3-1 του Παντζιτζιφιακού μέσα στις Τζιτζιφιές και σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων απέφυγε τη διαδικασία των μπαράζ.

Οι Μοσχατιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ταχιράι στο10’ για να σημειώσει δυο ακόμα προσωπικά τέρματα ο  Βασίλη στο 28’ και στο 60’.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82’ με τον Προδρομίδης Σ.

Σωστός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ :Χατζαντώνης, Φράγκος Η., Λεμονής, Γιαλουράκης ( 70’ Προδρομίδης Δ.) Μερκούρης, Λίλο, Μπαγιάτης( 75’΄Φράγκος Μ.)Ελευθεράκης, Προδρομ’ίδης Σ., Σέχου, Κωνσταντίνου( 55’ Κυτέας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Σαλομίδης, Λάμπρου, Ταχιράι, Σινάνι, Ευκαρπίδηξς, Σφακιανάκης, Τότης Θ.( 75’ Σπυρόπουλος) , Ζαχαρίας( 85’ Πλάκας) Χύσα( 46’ Σκαρλάτος) Βασίλη, Κόκκινος

 

Αστέρας Κερατσινίου – Αργοναύτης 2-0

Ψυχωμένος ο Αστέρας Κερατσινίου νίκησε με 2-0 τον Αργοναύτη και θα παίξει στα πλέι όφ για την άνοδο. Αντίθετα οι Χατζηκυριακιώτες από κει που θα διεκδικούσαν την άνοδο ,με την ήττα τους αυτή , θα παίξουν στα πλέι άουτ για την παραμονή τους.

Οι Κερατσινιώτες είχαν δοκάρι στο 3’ με τον Λαμπρινάτο .

Στο 15’ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Πουλόπουλο σαν φάουλ επί του γκολκίπερ Λαζαρόπουλο.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 24’ με κεφαλιά του Λαγουμιτζή για να διπλασιάσει ο Μιχαλακάκος με πλασέ στο 78’.

ΑΣΤΕΡΑΣ : Λαζαρόπουλος, Βουμβουλάκης, Καραπετσάνης, Βασιλικός, Μενδρινός, Λαγουμθιτζής( 85’΄Μρακξαντώνης) Καϊδατζής( 89’ Φλωρόπουλος)) Μιχαλακάκος) Πολάτος, Νίκανδρος, Λαμπρινάτος( 46’ Χριστοδούλου)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Καρυστινός , Αναγνώστου , Χαλκιόπουός Παραγιός, Νερσεσιάν, Ροκάκης, Αίβαλιώτης, Κουρκούλης( 46’ Χειράκης) Λιβανός, Σκαρπέλης, Κοντάκος

 

Αστέρια Δραπετσώνας- Ολυμπιακός Κερατσινίου

Χωρίς να δυσκολευτούν τα Αστέρια Δραπετσώνας λύγισαν με 3-0 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, ο οποίος «αποχαιρετά» την Κατηγορία.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπούτας(3’), Ζαχαρίας(30’) και Λαγάνης Κ.(72’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Καλατζής.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Σαμαράς, Παπαχαρίσης, Ζαχαρίας, Λαγάνης Κ., Μωχάμεντ, Τζίμας(55’ Βασαλμίδης), Μάγειρας(73’ Μισαηλίδης), Γονιδάκης, Πλέσσας, Μπούτας(81΄Σταθόπουλος), Σγαρδέλης,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστοδουλάκος, Σακάτος, Λιμπέσα, Μουζακίτης(25’ Παπαθεοφίλου), Δημόπουλος, Πολίτης, Τριανταφυλλόπουλος, Καφετζόγλου, Βεντούρης, Καλαβάρης(59’ Αθανασόπουλος), Δελής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply