Connect with us

stoplekto

Τριάρα του ΑΟ Κορυδαλλού στον ΑΟ Φαλήρου (φωτό)

Έχασαν πολλά γκολ οι γηπεδούχοι

Published

on

Χαλαρά και πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμεναν στον Κορυδαλλό κέρδισαν με το εντυπωσιακό 3-0 τον ΑΟΚ Φαλήρου. Οι παίκτες του Βαγγέλη Καλογερόπουλου “πετούσε φωτιά” ειδικά στο 2ο ημίχρονο και ήταν “χάρμα ιδεσθαι”. Μία “γροθιά” μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Κορυδαλλός πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του ξεπέρασε το εντυπωσιακό “passing game” του Φαλήρου που έπαιζε ψηλά την άμυνα του και έβγαινε όποτε ήθελε τετ-α-τετ με τον 16χρονο γκολκίπερ του Φαλήρου Σαχσανίδη που κατέβασε “ρολλα” σε πολλά σημεία του αγώνα.

Το Φάληρο μπορούσε να είχε προηγηθεί στι 25′ με τον Δρόσο αλλά η κεφαλιά του πήγε στο δοκάρι του Κουλούρη. Τα δοκάρι του Φαλήρου το ισοφάρισε ο Σταματέλλος στο 28′ αφού το σουτ από πλάγια κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Σαχσανίδη.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Φαλήρου όταν η προσπάθεια του Τσιμιλιώτη από τα αριστερά και η σέντρα που έβγαλε χτύπησε σε αμυντικό και έγινε το 1-0.

Καταιγιστικός ο Κορυδαλλός στο 2ο ημίχρονο έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με Τσιμιλιώτη, Σταματέλλο και Καστρινόπουλο είχε 2 ακυρωθέντα γκολ σωστά σαν οφσάιντ του Σταματέλλου και του Μάρθα και δοκάρι στο 61′ από τον Τσιμιλιώτη. Την αστοχία των επιθετικών του Κορυδαλλού παραλίγο να την τιμωρήσει ο Παυλίδης στο 66′ αλλά το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά πάνω απο τα δοκάρια του Κουλούρη.

Τελικά δύο εντυπωσιακές προσπάθειες του Καστρινόπουλου στο 82′ που πέρασε από τα δεξιά και σούταρε στην κλειστή γωνία από πλάγια και του Τσιμιλιώτη στο 90′ που έκανε το ίδιο από τα αριστερά διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία του Κορυδαλλού που δεν άφησαν τους επιθετικούς του Φαλήρου να μπουν στην περιοχή.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Καστρινόπουλος, Τσιρτσίκος (46′ Μπουλές), Ψυχίδης, Σταμουλάρας, Μάρθας, Κετσιλής, Τσέκερης (20′ λ.τρ. Καρύδης), Σταματέλλος (86′ Παππάς), Βέττας, Τσιμιλιώτης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ : Σαχσανίδης, Μωχάμεντ (22′ λ.τρ. Παυλίδης), Καρανίκας (84′ Σιάκουλης), Παπαφώτης, Κουτσόγιωργας, Καουκάκης, Δρόσος, Πεχλιβανίδης, Βάλλης, Σαλακούμας (35′ λ.τρ. Λίβος), Κτενάς.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply