Connect with us

3ος Όμιλος

Νέο πλήγμα στο Λουτράκι με Ντερτιλή

Published

on

Δεν ξέρουν από πού να προφυλαχθούν πια οι οράνιε, αφού δέχονται χτυπήματα από…παντού. Δύο μόλις αγωνιστικές πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας ( ο τρίτος φέτος) παίρνει τον δυσάρεστο …δρόμο του χειρουργείου.

Ο 21χρονος Αλέξανδρος Ντερτιλής τραυματίστηκε στην …προθέρμανση της προπόνησης της Δευτέρας όταν ανταλάσσοντας πάσες με ένα γκρουπ συμπαικτών του, το πόδι του «κόλλησε» στο χορτάρι.

Ο άτυχος μεσοαμυντικός (8 συμμ.) αποτελεί απόκτημα των οράνιε στην μετεγγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου και είναι ο πέμπτος παίκτης της ομάδας που τραυματίζεται σοβαρά φέτος. Έχουν προηγηθεί στα τέλη Οκτώβρη ο Νίκος Χατζηνικολής (μηνίσκος) , τον Δεκέμβρη ο Σωκράτης Πέτρου (οστικό οίδημα στο γόνατο), τον Ιανουάριο ο Κώστας Αποστολάκης (πρόσθιος χιαστός)  και πριν δύο εβδομάδες ο Μίμης Χρυσαφίδης (κάταγμα στο χέρι).

Οι εξετάσεις του άτυχου ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκαν σήμερα με την τελική διάγνωση να κάνει λόγο για ολική ρήξη μηνίσκου.

Ο ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί το πρωί της Τετάρτης σε νοσοκομείο της Αθήνας από τον συνεργαζόμενο χειρουργό-ορθοπεδικό του Α.Ο Λουτράκι κ. Κοβάνη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply