Connect with us

3ος Όμιλος

Τακτικός: Πολυτέλεια η Γ’ Εθνική για την Δόξα Ν. Μανολάδας

Published

on

Μπορεί το καλοκαίρι τα πράγματα όσον αφορά το μέλλον της Δόξας Νέας Μανολάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να μην έδειχναν ότι θα έχουν ευτυχή κατάληξη ωστόσο η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν μόνο κάτι τέτοιο δεν αποτυπώνει. Το συγκρότημα από την Ηλεία πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση του περισσότερου κοινού που ασχολείται με την κατηγορία. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης πιστώνεται φυσικα πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, στους κύριους χρηματοδότες της ομάδας, Μπάμπη Κυριαζή και Νίκο Τακτικό οι οποίοι έχουν σηκώσει όλο το βάρος και προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε η ομάδα να λειτουργεί υποδειγματικά. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Τακτικό ο οποίος σχολίασε την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας: Έχουμε ακόμη μια αγωνιστική ακόμη σε 15 ημέρες καθώς αυτό το σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσουμε το ρεπό μας και στόχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται παραμένοντας στις υψηλές θέσεις. Η πορεία μας κρίνεται ικανοποιητική και είμαστε περήφανοι για την Δόξα’.

Ερωτηθείς εάν είναι στις προθέσεις του να παραμείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα ο γνωστός παράγοντας δήλωσε: Το συμβούλιο θελω να πιστεύω ότι θα παραμείνει. Δέκα άτομα βοηθούν οικονομικά την ομάδα όμως σε αυτόν που οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στον κ. Κυριαζή που στηρίζει χρόνια αυτή το σωματείο. Κοιτάμε με τη λήξη του πρωταθλήματος να βρούμε ακόμη δυο με τρεις παράγοντες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι μεγάλες και προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια για την Δόξα Νέας Μανολάδας να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε για τρίτη συνεχή σεζόν στην κατηγορία. Αποδείξαμε ότι είμαστε ‘καθαρή’ ομάδα και ότι παίζουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο. Το φετινό πρόβλημα ήταν τα εντός έδρας ματς αφού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις είχαμε καλύτερη συγκομιδή. Από εκεί και πέρα, θέλω να σταθώ στην μηδαμινή βοήθεια που είχαμε από τον πολιτεία αλλά και από το δήμο όσον αφορά το θέμα του γηπέδου. Δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα με το γήπεδο τα οποία αναγκαζόμαστε να τα πληρώνουμε εμείς. Θέλω να πιστεύω ότι τη νέα σεζόν δεν θα υπάρξει αυτό’.

Ερωτηθείς, εάν στα πλάνα της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον Μίλτο Γκόφα στην τεχνική ηγεσία, ο Νίκος Τακτικής τόνισε: Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε και το Γκόφα όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα απαντήσεις και ο ίδιος. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά’. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply